frenki 發表於 2013-8-27 14:50

而且話說就快會出新的flagship... 都係觀望下先 hehe

muffy 發表於 2013-8-27 15:06

wai0803 發表於 2013-8-27 14:41 static/image/common/back.gif
其實headfi 嗰度都話ASG2同其他幾款耳機各有優點缺點,但睇完佢篇文個感覺就好似隻ASG2相對地各方面都比 ...

其實呢....
1P2條線係插唔入ASG2度架......
headfi有幾真...唔洗我多講啦.......

PCMM1 發表於 2013-8-27 15:34

frenki 發表於 2013-8-27 14:50 static/image/common/back.gif
而且話說就快會出新的flagship... 都係觀望下先 hehe

Aurisonics 會有新旗艦 ? {:6_139:}

muffy 發表於 2013-8-27 15:37

PCMM1 發表於 2013-8-27 15:34 static/image/common/back.gif
Aurisonics 會有新旗艦 ?

小弟訪問過Dale, 佢透露過話下年會有...

P.S. ASG2剛剛入手....{:6_183:}

pcromeo 發表於 2013-8-27 15:42

muffy 發表於 2013-8-27 15:37 static/image/common/back.gif

muffy 兄入手asg2?{:6_240:}
(Post76 Android 手機版送出)

PCMM1 發表於 2013-8-27 15:45

muffy 發表於 2013-8-27 15:37 static/image/common/back.gif

下年的事,下年才想 {:6_146:}
今年玩具已經沒有筆直 {:6_244:}

PCMM1 發表於 2013-8-27 15:45

muffy兄入了Stealth版? {:6_121:} {:6_139:}

wai0803 發表於 2013-8-27 15:50

muffy 發表於 2013-8-27 15:06 static/image/common/back.gif
其實呢....
1P2條線係插唔入ASG2度架......
headfi有幾真...唔洗我多講啦.......

{:1_260:}

muffy 發表於 2013-8-27 16:15

pcromeo 發表於 2013-8-27 15:42 static/image/common/back.gif
muffy 兄入手asg2?
(Post76 Android 手機版送出)

多得我某個友人...話係某度地方見到last一對stealth....
我抵受唔到誘惑........

muffy 發表於 2013-8-27 16:16

PCMM1 發表於 2013-8-27 15:45 static/image/common/back.gif
muffy兄入了Stealth版?

唉..................................

係呀...入左...
今次死得...
嚴重洗大左...
你地個個講到咁神...
點可以唔入...
頁: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36
查看完整版本: [閒談] Aurisonics ASG2 圈鐵耳機 及其他 Aurisonic 耳機討論串

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。