chung212 發表於 2013-10-11 16:03

nightscrawler 發表於 2013-10-11 15:52 static/image/common/back.gif
可以多一個小時咁多~

我昨天開始試
早上十一點著到二點
跟住晚上七點著到零晨二點幾
共十個鐘有多
之前最多九個零鐘{:1_253:}

chung212 發表於 2013-10-11 16:04

guppyguppyguppy 發表於 2013-10-11 15:55 static/image/common/back.gif
大家會否一個月張兩粒電對換

我都係大約一個月就張兩粒電對換{:1_254:}

nightscrawler 發表於 2013-10-11 16:56

chung212 發表於 2013-10-11 16:03 static/image/common/back.gif
我昨天開始試
早上十一點著到二點
跟住晚上七點著到零晨二點幾

咁即係原廠的軟件還有很大提昇空間了,
我感覺我的MA9沒能播放9小時那麼久呢.

chung212 發表於 2013-10-11 16:59

nightscrawler 發表於 2013-10-11 16:56 static/image/common/back.gif
我感覺我的MA9沒能播放9小時那麼久呢. ...

可能我播緊時冇乜着個mon
所以慳電D{:1_258:}

PCMM1 發表於 2013-10-11 17:40

nightscrawler 發表於 2013-10-11 16:56 static/image/common/back.gif
我感覺我的MA9沒能播放9小時那麼久呢. ...

MA9用2粒DAC
一定比MA8的一粒食電呢
{:6_148:}

nightscrawler 發表於 2013-10-11 21:38

PCMM1 發表於 2013-10-11 17:40 static/image/common/back.gif
MA9用2粒DAC
一定比MA8的一粒食電呢

PCMM1兄, 說得也是~

oo923 發表於 2013-10-12 09:41

muffy 發表於 2013-10-11 11:31 static/image/common/back.gif
我講小小啦

1. 呢部機runin前後有明顯分別, 但又唔係話好誇張果種 (P.S. 小弟木耳), 我只係比較過50 VS...

師兄請問720DAC(有咩驚喜)要咁快放? ?
(Post76 Android 手機版送出)

muffy 發表於 2013-10-12 10:05

oo923 發表於 2013-10-12 09:41 static/image/common/back.gif
師兄請問720DAC(有咩驚喜)要咁快放? ?

可能師兄誤會左
我既意思係話因為買左720DAC覺得好正
所以兩部ma8都無keep啦

oo923 發表於 2013-10-12 10:15

muffy 發表於 2013-10-12 10:05 static/image/common/back.gif
可能師兄誤會左
我既意思係話因為買左720DAC覺得好正
所以兩部ma8都無keep啦 ...

哦!因我都係入左720DAC,之後放左ma8,師兄你有無入埋ALO條SXC USB,我入左後又有驚喜!

muffy 發表於 2013-10-12 10:20

oo923 發表於 2013-10-12 10:15 static/image/common/back.gif
哦!因我都係入左720DAC,之後放左ma8,師兄你有無入埋ALO條SXC USB,我入左後又有驚喜!
(Post76 Android...

多謝師兄分享~
時間關係我已經用緊 {:6_183:}
頁: 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79
查看完整版本: [沒有箱開] 銅磚 HIFI-ET MA8

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。