stevenyu2000 發表於 2013-6-10 16:24

講返樓主果幾隻,shure 846 我由好大期望,到而家有少少怕中伏。

846 個 bass 一定唔會差,只怕過多添,見國内有review話真正低音炮。

But anyway, 聽過先知

muffy 發表於 2013-6-10 17:17

stevenyu2000 發表於 2013-6-10 16:16 static/image/common/back.gif
唔係呀,想問下定位係咩。

我都出左個 philips flagship iem S2 review 無耐。

S2寫得非常好~~
不過我相信你對ER4絕對數1數2咁熟 {:6_183:}

muffy 發表於 2013-6-10 17:17

stevenyu2000 發表於 2013-6-10 16:24 static/image/common/back.gif
講返樓主果幾隻,shure 846 我由好大期望,到而家有少少怕中伏。

846 個 bass 一定唔會差,只怕過多添,見 ...

你最後有無落訂?
我自己放棄左, 不過好想試聽

tomato75444 發表於 2013-6-10 17:22

如果咁分請問師兄1同3又係聽d乜o既旗艦呢?
再請問師兄又係黎自邊個星球呢?
如果咁問唔o岩聽你都可以唔再浪費寶貴時間回覆喎!

muffy 發表於 2013-6-10 17:26

tomato75444 發表於 2013-6-10 17:22 static/image/common/back.gif
如果咁分請問師兄1同3又係聽d乜o既旗艦呢?
再請問師兄又係黎自邊個星球呢?
如果咁問唔o岩聽你都可以唔再浪 ...

呢位師兄真係唔好意思啦
對於想嘗試挑起紛爭既回覆我一概都會忽視

抱歉

tomato75444 發表於 2013-6-10 17:27

咁問唔o岩聽你都可以唔再浪費寶貴時間回覆!!

tomato75444 發表於 2013-6-10 17:33

你問就得?我問就唔得!!!
你都係唔好再浪費寶貴時間回覆!!!!

muffy 發表於 2013-6-10 17:52

其實都幾唔開心同埋無癮...
我大可以唔洗開個post討論耳機...其實對我黎講一D好處都無...
我咁做無非係想大家可以一齊分享同埋討論, 因為我自己幾熱愛呢個空間, 起碼可以暢所欲言
對於所有回覆既師兄們, 包括iamsocheap兄我都係非常感激, 因為大家都係理性討論, 雖然觀點可能不大相同, 但起碼對事不對人, 而我都有所收穫
至於樓上既師兄, 我只可以話"你的素質如何, 你的命運也如何"
要無理踐踏別人既意見係一件好容易既事, 但要學識欣賞別人就非常困難
我自問用個心黎寫每篇開箱文, 因為深深明白管理層要經營呢個自由既空間其實真係花左唔少心血同時間, 我好想珍惜每個機會, 唔想辜負佢地既一番心血
但可惜呢個世界上總會有破壞份子...難道係現實生活得不到認同, 或者經常被針對, 以致要係網上無理攻擊他人?

我純粹發洩同埋講下自己對呢度既感覺同埋心聲, 希望每一個人都可以用心去維繫一個咁好既平台
至於喜歡破壞既人, 就等佢地慢慢生活在自己既世界入面啦...

tomato75444 發表於 2013-6-10 18:06

仲講(你的素質如何, 你的命運也如何)算把啦你!!
你睇番你自己同個師兄討論先喇!!
我問番你又唔o岩聽!!過到自己先過人啦!!!

SCLEE 發表於 2013-6-10 18:58

奇怪,呢到应该系耳机分享,点解的人入黎揾交嗌。唔钟意米去第2个post或者自己开番个。

极期待Steven 兄的er4post,据闻巳将er4玩到出神入化。

讲番耳机,我上星期应是第一批买Fitear Parterre。一听下,Classical 非常好听,音塲、乐器定位、立体感等非常出色,虽然人声麻麻,价钱又有点贵,都买下,因怕买不到(Fitear 成日冇货)。听了几天,人声开始出来,此机谮力极大,TG334 有对手了。

很少写post,形容词不多,不喜勿插。
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
查看完整版本: 討論下幾對最新既旗艦耳機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。