hiyori 發表於 2013-6-11 14:02

iamsocheap 發表於 2013-6-11 12:46 static/image/common/back.gif
試毒小聚就梗係大力支持啦XD

就等846出埋,然後搞番個眾,似乎真係可以諗諗佢wor{:8_389:}

MakCato 發表於 2013-6-11 14:04

hiyori 發表於 2013-6-11 14:02 static/image/common/back.gif
就等846出埋,然後搞番個眾,似乎真係可以諗諗佢wor

846可能都有一個月後先再見到
(繼續聽完心掛掛)

iamsocheap 發表於 2013-6-11 15:59

(繼續聽完心掛掛)

見到日本有網站99800 有九折
唔知香港遲啲幾多呢 lol

guppyguppyguppy 發表於 2013-6-11 21:12

MUFFY大大, 幾時有3.既聽感報告?
等到口水流入腳子"啦"LU

MICGAY 發表於 2013-6-11 23:15

如果出到530的聲音就好了{:1_344:}

hiyori 發表於 2013-6-11 23:29

MICGAY 發表於 2013-6-11 23:15 static/image/common/back.gif
如果出到530的聲音就好了

傳說係e5c個種方向,應該好有睇頭(要問cato兄詳細了w)

MICGAY 發表於 2013-6-11 23:40

看來我都要準備一下

t1174 發表於 2013-6-12 14:11

(繼續聽完心掛掛)

又比我批中要遲到.....不過一個月都ok 啦。

hiyori 發表於 2013-6-12 21:47

t1174 發表於 2013-6-12 14:11
又比我批中要遲到.....不過一個月都ok 啦。

要等都唔緊要啦,最緊要tune到最佳狀態先出就very good

muffy 發表於 2013-6-13 09:37

我當初差D訂, 話6月中會有貨...
唔知而加點呢?
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 討論下幾對最新既旗艦耳機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。