Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:10

louis001 發表於 2013-5-25 12:04 static/image/common/back.gif
點會嬲你 鍚你都黎唔切啦 整返啖先啦 啜啜~~~~

我要回禮: {:6_122:}{:6_127:}{:6_157:}{:6_240:}{:6_242:}

chhanthony 發表於 2013-5-25 12:12

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:01 static/image/common/back.gif
剛剛換咗 Subwoofer signal 線,因工作忙碌關係,買咗咁耐都只能夠喺頭兩日煲耐啲,其他時間到係放工後夜 ...

換咗咩好嘢

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:17

chhanthony 發表於 2013-5-25 12:12 static/image/common/back.gif
換咗咩好嘢

我又聽 Louis 師傅教路, 入咗條 Taralabs RSC subwoofer 囉!

chhanthony 發表於 2013-5-25 12:24

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:17 static/image/common/back.gif
我又聽 Louis 師傅教路, 入咗條 Taralabs RSC subwoofer 囉!

me too{:1_249:}

{:1_345:}

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=152547

louis001 發表於 2013-5-25 12:29

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:17 static/image/common/back.gif

{:6_141:} 下 冇理由架 乜我有教你入呢條咩 {:6_244:}呢條我之前都冇試過喎 係上星期有個師兄家訪先交換左我條十仔線俾我玩先可以感受下呢條線既威力咋喎 初步感覺 佢好似唔太適合深潛型 好似衝力射球型會夾的 所以今日我要再操下佢 {:6_235:} 睇下佢有乜野反應先 {:6_175:}試埋呢條 除左MIT 差唔多都試晒幾條大路野 都算係功德完滿咯 {:6_182:}
重有 我重係新手 唔係施苦 {:6_123:}

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:38

louis001 發表於 2013-5-25 12:29 static/image/common/back.gif
下 有理由架 乜我有教你入呢條咩   呢條我之前都冇試過喎 係上星期有個師兄家訪先交 ...

有呀!你有講過呢條夾 ga! {:6_140:}你仲話我條 WW6 太肥,呢條夾隻 sub 仔應該啱啲!{:6_131:}

wahchan 發表於 2013-5-25 12:40

睇黎大家都係建議我買110{:6_211:}....好....等我下個月中去完台灣旅行冷靜下再決定

chuwing 發表於 2013-5-25 12:58

chhanthony 發表於 2013-5-25 12:08 static/image/common/back.gif
112佢開我24500

咁DD+貴好多Wor ! 10寸=F112價錢!
琴晩番去發覺我隻SPL1000....病了;D低音散晒!
真係唔好立亂出去試食;好易搞出事{:1_339:}

louis001 發表於 2013-5-25 13:05

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:38 static/image/common/back.gif
有呀!你有講過呢條夾 ga!   你仲話我條 WW6 太肥,呢條夾隻 sub 仔應該啱啲!...

WW6 太肥 就肯定 但呢條線..................... {:6_175:}
應該都夾你隻十仔既{:6_193:}

chuwing 發表於 2013-5-25 13:06

有錢多好{:6_212:} {:6_212:} {:6_212:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 今日上去呀二試JL110同112

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。