chhanthony 發表於 2013-5-25 11:51

Stanley5387 發表於 2013-5-25 11:40 static/image/common/back.gif
Cash 都要 $17800?   阿一個細佬好似係,鷹驚好似有得傾!

算啦,亞二我買Cary時都幾有好感,買JL時又上去聽過兩次,三舊當買service,
其實可以揾人撻朵可能會平啲,不過無謂欠人人情。

Stanley兄玩成點,有機會互訪下交流下啦。

chuwing 發表於 2013-5-25 12:00

chhanthony 發表於 2013-5-25 11:08 static/image/common/back.gif
公價

咁點解112貴咁多?

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:01

chhanthony 發表於 2013-5-25 11:51 static/image/common/back.gif
算啦,亞二我買Cary時都幾有好感,買JL時又上去聽過兩次,三舊當買service,
其實可以揾人撻朵可能會平啲 ...

剛剛換咗 Subwoofer signal 線,因工作忙碌關係,買咗咁耐都只能夠喺頭兩日煲耐啲,其他時間到係放工後夜晚玩半個鐘一個鐘 ~ 但十分好玩!{:6_182:}

louis001 發表於 2013-5-25 12:02

Stanley5387 發表於 2013-5-25 11:31 static/image/common/back.gif
Louis 兄: 咩你無留意其實我係想勸樓主入 JL110 多過入 JL112 咩? 不過睇到樓主某一啲回覆,都係心思思 ...

師兄 我睇得明 我都係分享下我睇法咋 唔好對號入座先得架你 傻豬黎既 {:6_176:}

chuwing 發表於 2013-5-25 12:03

Stanley5387 發表於 2013-5-25 11:31 static/image/common/back.gif
Louis 兄: 咩你無留意其實我係想勸樓主入 JL110 多過入 JL112 咩? 不過睇到樓主某一啲回覆,都係心思思 ...

樓主想係睡房玩深潛増加情趣{:1_262:}

louis001 發表於 2013-5-25 12:04

Stanley5387 發表於 2013-5-25 11:34 static/image/common/back.gif
Subwoofer 有“湖” “湖” 聲緊係正常啦,但我寫明"過多"呀師兄,你睇嘢似乎唔係好全面,仲有啲斷X取X喎 ...

點會嬲你 鍚你都黎唔切啦 整返啖先啦 啜啜~~~~{:6_242:}{:6_174:}

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:07

louis001 發表於 2013-5-25 12:02 static/image/common/back.gif
師兄 我睇得明 我都係分享下我睇法咋 唔好對號入座先得架你 傻豬黎既   ...

一來人哋唔知係你所以先起吓槓!二來我寫咁多嘢都係想樓主徹底諗清楚,唔好將來後悔!{:6_139:}

chhanthony 發表於 2013-5-25 12:08

chuwing 發表於 2013-5-25 12:00 static/image/common/back.gif
咁點解112貴咁多?

112佢開我24500

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:09

chuwing 發表於 2013-5-25 12:03 static/image/common/back.gif
樓主想係睡房玩深潛増加情趣

深潛玩啲生物好啲,死物無咁過癮 ga! {:6_134:}

chhanthony 發表於 2013-5-25 12:09

Stanley5387 發表於 2013-5-25 12:01 static/image/common/back.gif
剛剛換咗 Subwoofer signal 線,因工作忙碌關係,買咗咁耐都只能夠喺頭兩日煲耐啲,其他時間到係放工後夜 ...

我家下都只可以每日用兒歌煲下一天兩個鐘咋。
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 今日上去呀二試JL110同112

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。