chuwing 發表於 2013-5-25 22:38

Stanley5387 發表於 2013-5-25 22:30 static/image/common/back.gif
有部靚機係唔同啲呀!   Sigmas ~ "正"機一部!

你有機會都要玩玩電處呀!效果真係好好;未試過真係唔到佢的威力{:6_122:}

Stanley5387 發表於 2013-5-25 22:59

chuwing 發表於 2013-5-25 22:01 static/image/common/back.gif
原來士丹利兄屋企開米鋪.....有米之人

技安大哥你咪玩我啦,買咗呢套嘢年幾就一直食樹皮,連上網費都無錢交,所以之咁耐無上 Post 76囉,不過無得上網都好嘅,費事俾你哋呢班大毒梟係咁涂毒,送我上路呀!{:6_188:}

Stanley5387 發表於 2013-5-25 23:01

chuwing 發表於 2013-5-25 22:38 static/image/common/back.gif
你有機會都要玩玩電處呀!效果真係好好;未試過真係唔到佢的威力...

喺現階段我就係唔敢開始玩電,怕自己一部玩就 PK 恨嘉返!{:6_200:}

chuwing 發表於 2013-5-25 23:26

Stanley5387 發表於 2013-5-25 23:01 static/image/common/back.gif
喺現階段我就係唔敢開始玩電,怕自己一部玩就 PK 恨嘉返!

其實唔可以咁想...........不過一玩就要揀部真的適合自已;因為電處可以用好多年唔會轉!
我有個朋友搞左好多野都重係差左D唔係好得;早兩日買個左二手Sine 60A跟住..............掂晒{:6_193:}
呢家野真係唔講得笑;不過你就煩DD;因為你玩雙絕;起碼要玩萬元級以上先得{:6_190:}

chuwing 發表於 2013-5-25 23:28

Stanley5387 發表於 2013-5-25 23:01 static/image/common/back.gif
喺現階段我就係唔敢開始玩電,怕自己一部玩就 PK 恨嘉返!

都係果句..........技安冇老點你;真係要有靚電先得{:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}

Stanley5387 發表於 2013-5-26 11:15

chuwing 發表於 2013-5-25 23:28 static/image/common/back.gif
都係果句..........技安冇老點你;真係要有靚電先得

技安大哥: 我都知你係好心去同小弟建議,亦知"電"係其中一欄可直接改善器材表演嘅誘因,但最近我差唔多用哂啲糧草去 upgrade 啲器材,所以真係要自回一回氣先可以諗呢一瓣 ...... 不過若然有家訪嘅話,請你哋預埋小弟一份,等我偶爾中吓毒,相信不久嘅將來,我會加入你哋呢個"養蛇"大家庭!{:6_195:}

kmissp 發表於 2013-5-26 13:17

louis001 發表於 2013-5-25 12:29 static/image/common/back.gif
下 冇理由架 乜我有教你入呢條咩   呢條我之前都冇試過喎 係上星期有個師兄家訪先交 ...

Ching,可以評價MIT AVT1和Taralab在JL Audio Subwoofer特性及表現嗎?

chuwing 發表於 2013-5-26 13:45

Stanley5387 發表於 2013-5-26 11:15 static/image/common/back.gif
技安大哥: 我都知你係好心去同小弟建議,亦知"電"係其中一欄可直接改善器材表演嘅誘因,但最近我差唔多用 ...

我果D只係有聲出的原子粒收音機;你唔嫌棄我的窮人野可以泥聽下(不過要平日);我住係柴灣!

louis001 發表於 2013-5-26 17:38

kmissp 發表於 2013-5-26 13:17 static/image/common/back.gif
Ching,可以評價MIT AVT1和Taralab在JL Audio Subwoofer特性及表現嗎?

SORRY 師兄 第一我未聽過MIT AVT1 (如果有師兄借黎玩下就最好 {:6_175:} )
第二 我未聽過 Taralab插JL Audio Subwoofer既效果
所以要其它師兄先答到你 不過Taralab 插左係我隻十仔玩左幾日 暫發現此線 無論衝力 包圍感都唔錯
不過尾音真係如Q姐所講比較短同埋低音比較乾淨但唔算係實淨 不過亦可能有機會係未煲夠 試多幾日再聽真的先 {:6_182:}   

chhanthony 發表於 2013-5-26 17:51

chuwing 發表於 2013-5-26 13:45 static/image/common/back.gif
我果D只係有聲出的原子粒收音機;你唔嫌棄我的窮人野可以泥聽下(不過要平日);我住係柴灣! ...

我又嚟{:1_335:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 今日上去呀二試JL110同112

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。