ice_man 發表於 2013-5-2 15:35

avbadboy 發表於 2013-5-2 15:32 static/image/common/back.gif
"因為手頭上有105,所以冇得AB比較"

Don't understand! Typo again?

師兄唔好意思, 手快快又打錯字...{:9_418:}

avbadboy 發表於 2013-5-2 15:45

No problem! Your new bdp sounds great! Is the price more or less the same as 105?

ice_man 發表於 2013-5-2 16:30

avbadboy 發表於 2013-5-2 15:45 static/image/common/back.gif
No problem! Your new bdp sounds great! Is the price more or less the same as 105?

估計大約相差1K左右...{:1_343:}

louis001 發表於 2013-5-2 16:39

ice_man 發表於 2013-5-2 14:15 static/image/common/back.gif
唔好意思之前打錯字。因為手頭上冇105,所以冇得AB比較,不過日後都唔會排除入手105嘅... ...

師兄可以慳返 我之前聽過 751 vs 95 兩部都加左鉑金屎係機入面
結果.........................{:6_147:}如果唔係我個朋友讓佢佢部93俾我
我諗我都入左751 bdp 佢把聲真係 甜到好鬼得人鐘意 唔係我都唔會轉會入751r amp {:6_122:}
你剩係睇隔離台個個咖哩33 師兄 最後都賣左部 751 買部 752 返黎再賣左部752 再入返751 你就知
佢係cp 值幾高 {:6_182:}(主要原因個網頁有講 不作討論)

ice_man 發表於 2013-5-2 17:07

louis001 發表於 2013-5-2 16:39 static/image/common/back.gif
師兄可以慳返 我之前聽過 751 vs 95 兩部都加左鉑金屎係機入面
結果......................... ...

751BD依家全新貨都唔使7K,其實都好抵玩,聲效方面同752DB又差不多,只係影像方面有分別...{:1_259:}

louis001 發表於 2013-5-2 17:25

ice_man 發表於 2013-5-2 17:07 static/image/common/back.gif
751BD依家全新貨都唔使7K,其實都好抵玩,聲效方面同752DB又差不多,只係影像方面有分別......

係 係網上睇到的討論都話 751 vs 752 畫 752勝
聲 不相伯仲 最主要係 751 可以解決靜音師太既問題 {:6_138:}
師兄部752 一定冇入錯貨 第日完左保養試下加返粒鉑金灰屎 你會發覺.................個av世界又唔同左{:6_138:}

ice_man 發表於 2013-5-2 17:27

louis001 發表於 2013-5-2 17:25 static/image/common/back.gif
係 係網上睇到的討論都話 751 vs 752 畫 752勝
聲 不相伯仲 最主要係 751 可以解決靜音師太既問題 {:6_13 ...

751BD除左解決靜音師太之外仲全區添,因為我只睇老正,所以入752...{:6_183:}

chuwing 發表於 2013-5-2 18:21

我之前都用93後尾升級試左95同751;最後751入宮俾我寵幸到衣家{:6_212:} {:6_212:} ;
呢期加左小小補品.....sigmas 俾佢補完身後….. 我又晚晚點佢燈(套naim又聽少左){:6_176:}

chuwing 發表於 2013-5-2 18:22

Post 錯!

keke323 發表於 2013-5-2 19:28

ching 就爽啦 {:8_395:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: Cambridge Audio AZUR 752BD 用後報告

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。