br_calvin 發表於 2009-11-13 15:10

過兩日去睇先!!!!!

薄餅薯片 發表於 2009-11-13 15:17

唔該晒劉兄一個詳盡報告{:6_162:}

sk236 發表於 2009-11-13 15:22

但老問題又出現了,大家最關心的故事又點呢?可能我睇之前已作最壞打算,睇咗之後覺得故事差過《明日之後》,04年的《明日之後》起碼個故事結構完整啲,雖然老豆搵仔好似有啲夾硬嚟,但睇深入啲其實都算有前文後理,而且有些對白都有point,唔同此片,呢套衰啲講句,係《末日救未來》的豪華版,連戲中的美國總統也是黑人扮演
絕對有{:5_74:}同感

eva0083hk 發表於 2009-11-13 17:22

i like 俄羅絲肥佬......engine...{:5_92:}
sk236 發表於 2009-11-13 11:44 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

開車o個度真係全場爆笑呀! "值回票價"嘛!! {:6_193:}

AV新丁 發表於 2009-11-13 18:22

睇咗2012, ok 喎{:6_182:} 劇情有d誇張,差不多3個小時, 值回票價. 用來試機多一好選擇{:6_193:}

ewartuen 發表於 2009-11-13 22:49

我想先同我隔離鄰舍講聲對唔住, 呢套一定會係我第日買機後既必試碟, SVS你等我呀, 我想用俄羅斯佬黎同你試bass! 官能剌激又一流, 剩係場limousine, 真係心血少D都頂唔順!

hand神 發表於 2009-11-13 23:26

最想知sony俾既兩億,仲未包宣傳,究竟會唔會回到本

law1987 發表於 2009-11-14 01:47

開車o個度真係全場爆笑呀! "值回票價"嘛!! {:6_193:}
eva0083hk 發表於 2009-11-13 05:22 PM http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
engine! Start!{:6_174:}

劉一舟 發表於 2009-11-14 02:14

最想知sony俾既兩億,仲未包宣傳,究竟會唔會回到本
hand神 發表於 2009-11-13 23:26 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

《明日之後》未計宣傳費製作成本要US$125M,全球收US$544M,但現今經濟唔好,睇嚟就算攞番《明日之後》同一個票房,都唔係賺得好多。

ee21hk 發表於 2009-11-14 04:56

呢套好想睇
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16
查看完整版本: 2012

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。