ckw1 發表於 2012-12-25 10:44

chk119 發表於 2012-12-25 06:14 static/image/common/back.gif
其實師姐你捉晒我路, 有邊個女人唔貪靚 , 但我都係 ...

Eole2去瘋宅有得聽,海洋中心果間就長開,九龍灣果間就好靜,可以慢慢試,又可以去MK友誠,由上至下續層掃落黎,
KEF就好多間都有,Eole2就比較冷門.

舊年我在友誠13樓試,佢都肯駁比我聽,你嗲下佢就得啦(講笑).818就好多間都有,如果amp同喇叭全套同佢買,仲可以再講平d.
買amp通常都有HDMI線送,記得問佢,仲要睇清楚是否行貨(如果有間特別平好多嘅,你就要小心).

你先留番對舊JBL,加套5.1就可以玩7.1啦.後置喇叭掛牆有學問架,拉線前要問清楚,唔好聽d装修佬亂点(e d你買咗先至講啦).

e度d ching好好人又有好多好pro,如果有誠意問嘢,佢地一定幫你.

chk119 發表於 2012-12-25 15:42

ckw1 發表於 2012-12-25 10:44 static/image/common/back.gif
Eole2去瘋宅有得聽,海洋中心果間就長開,九龍灣果間就好靜,可以慢慢試,又可以去MK友誠,由上至下續層掃落黎 ...

CTSE , 你每樣野分別買左幾錢, 如果你唔方便係度講, PM我呀唔該!

仲有到13年1月依D電器會唔會加價??

依家出旺角運吉LO!{:6_208:} 返嚟再報告!

chk119 發表於 2012-12-25 19:42

大宁樂,KEF 3005 行都冇貨, 瘋宅叫我買 2005 , 咁點算? 佢話4月有新 MODEL 代替,所以唔再出! 咁有咩牌子 model 代替?

dpcs 發表於 2012-12-25 20:00

chk119 發表於 2012-12-25 19:42 static/image/common/back.gif
大宁樂,KEF 3005 行都冇貨, 瘋宅叫我買 2005 , 咁點算? 佢話4月有新 MODEL 代替,所以唔再出! 咁有咩牌 ...

{:6_142:} 去旺角大攝影舖(新永X), 係經銷商, 佢哋應該有貨. 唔好買2005{:6_121:} , 最低起碼要3005se.{:6_134:}

chk119 發表於 2012-12-25 20:07

dpcs 發表於 2012-12-25 20:00 static/image/common/back.gif
去旺角大攝影舖(新永X), 係經銷商, 佢哋應該有貨. 唔好買2005 , 最低起碼要3005se.{: ...

Ching 我仲係旺角 快 d pm 我話實邊間我去睇啦urgent❣

係新永 ❛乜 ❜有冇人話我知?

cth516 發表於 2012-12-25 20:14

其實Mordaunt Short Alumni 5.1 (之前响友誠見過$5XXX + Onkyo818 $7XXX) 都唔錯

http://www.mordaunt-short.com/products/alumni-system

dpcs 發表於 2012-12-25 20:18

chk119 發表於 2012-12-25 20:07 static/image/common/back.gif
Ching 我仲係旺角 快 d pm 我話實邊間我去睇啦urgent❣

旺角花園街91號 (永X攝影器材).

dpcs 發表於 2012-12-25 20:19

但佢哋無得試聽, 打折睇你牙力.

dpcs 發表於 2012-12-25 20:21

chk119 發表於 2012-12-25 20:07 static/image/common/back.gif

係新永 ❛乜 ❜有冇人話我知? ...

(X成攝影器材).

chk119 發表於 2012-12-25 20:32

Display 你地會唔會買 ?平少少添 價格唔講得
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: 試聽套裝機後有改變, DENOX AVR-2113+Cabaxxe Eole 2 5.1 system

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。