LCPD 發表於 2012-12-24 11:43

chk119 發表於 2012-12-22 18:50 static/image/common/back.gif
比個LIKE 你, 雖然我未必會跟你既建議, 但你個POST好好, 好詳細, 令我依D新手好易明. 多謝你!...

因為...
我都係新手! {:6_122:}

LCPD 發表於 2012-12-24 11:53

chk119 發表於 2012-12-22 19:01 static/image/common/back.gif
仲有一個想法, 如果可以比我試聽你屋企果套就好啦!

SORRY!
問左屋企人話唔太方便! {:6_180:}

chk119 發表於 2012-12-24 15:34

Merry Christmas! {:6_224:} {:6_225:} {:6_226:} {:6_227:} 多謝以上各位回帖!

1) ckw1 ctse 我有藍光機架, 仲有CD機. (其實我自己都係想係 ONKYO 616/818 OR DENON 2313 + KEF OR EOLE2 中選擇) 不過去旺角及'有成' 運完吉先算. 你2 條link 一陣我會去超超. 唔該晒你!
2) LCPD 多謝你咁認真態度, 唔駛咁擔心, 我同你講下笑. 唔會真係去你屋企. {:6_122:}

{:6_228:} 好鬼凍!! {:6_242:}多謝大家

chk119 發表於 2012-12-24 21:57

ckw1 發表於 2012-12-24 11:04 static/image/common/back.gif
http://post76.hk/search.php?mod=forum&searchid=70&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit ...

想死啦{:6_137:}睇完CTSE 比果兩條LINK, 依家仲貪心D, AMP 想要 DENON 3313 或 ONKYO 818, 唔知兩者點比較呢? (都係果句 : 我想聽歌又得, 睇戲有戲院感覺.) 兩部邊個啱我?

dpcs 發表於 2012-12-24 22:38

chk119 發表於 2012-12-24 21:57 static/image/common/back.gif
想死啦睇完CTSE 比果兩條LINK, 依家仲貪心D, AMP 想要 DENON 3313 或 ONKYO 818, 唔知兩者點 ...

要聽歌,一定係安橋。

LCPD 發表於 2012-12-24 23:09

chk119 發表於 2012-12-24 15:34 static/image/common/back.gif
Merry Christmas!   多謝以上各位回帖!

1) ckw1 ctse 我有藍光機 ...

如果得我一個人既話,我又唔介意既。{:6_183:}

LCPD 發表於 2012-12-24 23:12

chk119 發表於 2012-12-24 21:57 static/image/common/back.gif
想死啦睇完CTSE 比果兩條LINK, 依家仲貪心D, AMP 想要 DENON 3313 或 ONKYO 818, 唔知兩者點 ...

如樓上師兄所說:
要聽歌,睇戲好,價位在中間的話,
唯有818。{:6_174:}

ckw1 發表於 2012-12-25 00:01

ONKYO 818要8000左右,我感覺到c姐你會中意Eole2多d,咁加埋線材约二萬.{:6_222:}

c姐你以開始中毒,要小心,遲下又有人要你買再貴d嘅嘢(鬼唔知貴機好聲d咩).

唔講住,我要睇J2小女時代,聖誕快樂.

dpcs 發表於 2012-12-25 01:03

忠告一句話,原廠電線,冇力水,好笠。如睇戲要爆,有戲院feel, 聽歌有活力,要換走原廠電線。{:6_222:}{:6_222:}

chk119 發表於 2012-12-25 06:14

ckw1 發表於 2012-12-25 00:01 static/image/common/back.gif
ONKYO 818要8000左右,我感覺到c姐你會中意Eole2多d,咁加埋線材约二萬.

c姐你以開始中毒,要小 ...

{:6_224:} {:6_225:} {:6_226:} {:6_227:}

其實師姐你捉晒我路, 有邊個女人唔貪靚{:6_122:} , 但我都係會去試聽左先, 不過問題又嚟啦 我有個想法, 我想試聽 KEF / EOLE 2 + ONKYO 818 , 但我想d sales唔會咁好將部 818 同我分別駁兩個牌子去比我試聽. 咁其實去試聽係咪唔可以作準?? 咁應該點??{:6_223:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 試聽套裝機後有改變, DENOX AVR-2113+Cabaxxe Eole 2 5.1 system

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。