jastudio 發表於 2015-2-6 12:14

聽ching講完,剛剛上衣悲睇下,cossor 整流膽系衣悲要800~1000啊。是否跟280不在同一個檔次?
(Post76 Android 手機版送出)

manblood 發表於 2015-2-6 12:15

ADA 發表於 2015-2-5 21:41 static/image/common/back.gif
6L6GA 的單端或推挽機都靚過.

有乜牌子好?

ADA 發表於 2015-2-6 12:20

jastudio 發表於 2015-2-6 12:14 static/image/common/back.gif
聽ching講完,剛剛上衣悲睇下,cossor 整流膽系衣悲要800~1000啊。是否跟280不在同一個檔次?
(Post76 And ...

我已轉晒 4V 膽, 所以已經唔同檔次了.
這支(GZ37, CV378)其實 OK 架, 不過論動態都係 280/380 win.
但有師兄講肥仔版會好D, 但肥仔版太貴, 玩唔起, 所以無得試.
這支瘦身版唔使800~1000,肥仔版就要。

jastudio 發表於 2015-2-6 13:01

ADA 發表於 2015-2-6 12:20 static/image/common/back.gif
我已轉晒 4V 膽, 所以已經唔同檔次了.
這支(GZ37, CV378)其實 OK 架, 不過論動態都係 280/380 win.
但有 ...

真係佩服,識玩咁多膽!

ADA 發表於 2015-2-22 09:18

工程進行中 ...
2A3/45 SE.
Tube: RCA 6SN7, RCA 2A3, Valvo G2504

schmike 發表於 2015-2-22 09:22

輸出牛用咩牛?

ADA 發表於 2015-2-22 09:30

schmike 發表於 2015-2-22 09:22 static/image/common/back.gif
輸出牛用咩牛?

手頭上有二對... 大陸蘭哥 C-Core牛, 日本 Tango 平價 U-808, 4月去日本會買對山水牛.

schmike 發表於 2015-2-23 12:54

ADA 發表於 2015-2-22 09:30 static/image/common/back.gif
手頭上有二對... 大陸蘭哥 C-Core牛, 日本 Tango 平價 U-808, 4月去日本會買對山水牛.
...

哦,咁快d去老麥買果對look t牛做個報告啦

ADA 發表於 2015-2-23 13:57

schmike 發表於 2015-2-23 12:54 static/image/common/back.gif
哦,咁快d去老麥買果對look t牛做個報告啦

唔知佢開初幾呢?
我都有興趣買一 set 玩下.{:1_253:}

schmike 發表於 2015-2-23 14:42

ADA 發表於 2015-2-23 13:57 static/image/common/back.gif
唔知佢開初幾呢?
我都有興趣買一 set 玩下.

打電話落去問下啦
頁: 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 [138] 139 140 141 142 143 144 145 146 147
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。