設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kingyan

[藍光播放機] 呢期大熱 Magnetar UPD900

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

littlefat69 發表於 2024-2-9 12:36
咁我又真係唔知部機嘅聲音會點樣,但係佢專業用嚟聽歌應該唔會差得去邊掛🤔
只能夠講如果佢係sony我一定 ...

如果係好野,又好買得,點會益你買機送給你。
商家唔會做蝕本生意

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
kingyan + 20 + 20 呢個Topic好正,好有參考價值!
NOVOICE + 10 + 10 呢個Topic好正,好有參考價值!

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

iversonhui 發表於 2024-2-9 13:31
如果係好野,又好買得,點會益你買機送給你。
商家唔會做蝕本生意

但吹水都唔好吹得咁誇張, 9800蚊結果二千蚊都冇人要🥲

評分

參與人數 2威望 +11 金錢 +11 收起 理由
MDLP + 1 + 1 建議師兄趁低吸納至貨源歸邊
NOVOICE + 10 + 10 非常認同呀。

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章三星玩樂勲章

勁人師兄,Magnetar UPD900試咗NA S未?

白鑽玩家

三星玩樂勲章

yuppi 發表於 2024-2-9 10:17
乜嘢叫冇理由?
你自己問心會唔會用二千蚊買部咁嘅嘢?
分分鐘仲衰聲過啲blu-ray機 ...

天龍送部CD機又未去到咁差,聯興C傅話部機鞟盤靚,解碼一般,如當纯轄盤都OK,咁可以駁落靚解碼,我打算用係ROSE150,但係自己得20張CD,又好似無乜用,玩串流,睇下有無人要

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

快活人 發表於 2024-2-11 17:35
勁人師兄,Magnetar UPD900試咗NA S未?

運作異常舒暢
⎜Sony XR-65A90J⎜Denon AVC-A110⎜Magnetar UPD900⎜M&K MP950x6 / M50x5 / V15 Plus⎜
⎜Nordost Valhalla 2 HDMI / PowerCord / LAN⎜AidioQuest WOLF⎜AIM LS3 / NA7⎜Ediscreation Switch Extreme⎜

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

勁人兄 真係冇買錯.

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 收起 理由
kingyan + 20 + 20 非常認同
Foreverwest + 20 + 20 恭喜Ching!

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

keith688 發表於 2024-2-12 04:28
勁人兄 真係冇買錯.

我玩左佢幾日, 部機真係好出色, 音效出奇的好, 衝擊力非常精彩, 真係交足功課
⎜Sony XR-65A90J⎜Denon AVC-A110⎜Magnetar UPD900⎜M&K MP950x6 / M50x5 / V15 Plus⎜
⎜Nordost Valhalla 2 HDMI / PowerCord / LAN⎜AidioQuest WOLF⎜AIM LS3 / NA7⎜Ediscreation Switch Extreme⎜

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

kingyan 發表於 2024-2-12 19:31
我玩左佢幾日, 部機真係好出色, 音效出奇的好, 衝擊力非常精彩, 真係交足功課 ...

非常認同.我買咗之後我朋友上嚟睇過都買咗一部。

鉑金玩家

三星玩樂勲章

keith688 發表於 2024-2-12 20:19
非常認同.我買咗之後我朋友上嚟睇過都買咗一部。

真係咁正?😍😍😍

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽鑽石勲章

littlefat69 發表於 2024-2-12 20:34
真係咁正?😍😍😍

過路

你有時候去p&o度睇下

我就睇完即埸ab細路800

結果係有錢的話就不用諗800

攻頂係冇買錯

評分

參與人數 3威望 +50 金錢 +50 收起 理由
kingyan + 20 + 20 非常認同呀。
littlefat69 + 10 + 10 感激提供資訊
Foreverwest + 20 + 20 非常認同呀。

查看全部評分