設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

76 優先試【港樂 x 張敬軒交響音樂會】藍光首播會

關閉 [複製鏈接]

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

想問D碟係即場簽名,定係簽定嘅呢?

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

下次可唔可以唔過海呀?
kennethc2k 發表於 1/1/2012 15:31

kenneth兄你好似去過嫁,環球活動通常都係呢度

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

jt24 發表於 1/1/2012 16:51

話明係首播,可能隻碟當日重未出街,或會預購補簽。

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果下次環球再搞,又係星期六玩兩場的話,我地試試研究去荃灣大昌搞!  平日晚就要睇情況,因為大昌係收晚上七點,所以其實佢地要特別 OT 幫手,咁就要盡量彼此協調下,希望你明白!

下次可唔可以唔過海呀?
kennethc2k 發表於 2012-1-1 15:31

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

CD 可能 OK,但正如 SonSon 講,話明係藍光首播會優先試,都未出街!! 所以應該同以往一樣,只接受預訂,往後出左派碟時已簽好比大家!! 但一切詳情,以當晚活動內,環球唱片公佈內容作準!!

jt24 發表於 2012-1-1 16:51

1萬

副版管

軒仔 CD 現場應該有,BD 未出只接受預訂!  個場仲有環球軟件 Corner,有好多好正又靚價既碟供大家選購!

到時有無得買碟?
!替天行道! 發表於 2012-1-1 05:36

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

pls reserve two (2) seats for me, tk!

1萬

副版管

麻煩你點擊本帖 #1 尾段「我參加」選項,並須於『留言』一欄填入『聯繫方式』,如手提及電郵,最後點擊「提交」選項,才算完成申請。我會盡可能預備兩個位比你,希望今次有幸見到你出席,謝謝支持!!

pls reserve two (2) seats for me, tk!
andrew322 發表於 2012-1-1 22:19

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

軒仔 CD 現場應該有,BD 未出只接受預訂!  個場仲有環球軟件 Corner,有好多好正又靚價既碟供大家選購!

...
wil-wil 發表於 2012-1-1 18:32

又係好似克勤咁呀...........會唔會又係出晒街,但係佢嘅簽名就等餐飽..........

1萬

副版管

講真,呢件事係我地能力控制範圍以外預計唔到既事,我地只可以盡量去協調好個中情況。其實都係上次張碟出貨遲左,夾唔到克勤飛左出去開 Show!! 之前蔡琴、林子祥、劉美君等都無問題!!!

又係好似克勤咁呀...........會唔會又係出晒街,但係佢嘅簽名就等餐飽.......... ...
jt24 發表於 2012-1-1 23:09