設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: lawgc8

[特別版] 我既第一隻神鐵終於到左!!!再加幾隻靚鐵 (實物圖)

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  lawgc8

呢類害人不淺既帖文一定要正視
SonSon 發表於 2011-12-30 12:20

Son版主我都係受害者,千其吾好踢我出會,我仲等緊76上市分股份架~
Greed is good....But it's even Better on Blu-Ray!

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

多謝Jack兄,今日俾埋嗰盒你反而我而家冇..haha,如果吾係可以post埋一齊,大家都係分享經驗同珍藏。我知你對AV hifi好有研究,遲D upgrade套野一定要向你請教.....
lawgc8 發表於 2011-12-30 03:25

lawgc8兄你好nice, 我同Collection兄都好高興認識你, 希望日後可以多D交流下, 另外可能你黎左76無耐, 所以唔太認識Collection
兄D珍藏, 咁你要睇下佢個post啦, 簡直係導人升仙
我套AV hifi其實都只係好一般, 比起其他ching仲差好遠, 我只係Pioneer同埋B&W品牌的奴隸而已, 有機會可以交流下心得,
如果未曾參觀我個影音post可以去望下.
退燒了

銀級玩家

lawgc8兄你好nice, 我同Collection兄都好高興認識你, 希望日後可以多D交流下, 另外可能你 ...
jack331 發表於 2011-12-30 14:09

Jack兄,我真係新仔,都有睇過Collection兄啲post,不過真係吾知佢啲珍藏咁勁,我唸喺76算係數一數二!日後一定向2位師兄請教!
Greed is good....But it's even Better on Blu-Ray!

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Ching隻ironman 1幾錢入?

銀級玩家

Ching隻ironman 1幾錢入?
whk2076 發表於 2011-12-31 05:20

CHing因為呢隻係我幫另一位CHing買,呢度吾方便答你,請PM我...

銀級玩家

哈,我冇話要Salt, 可能lawgc8 ching 記錯, 呢隻我都有
小龍 發表於 2011-12-30 09:19

小龍兄終於查清楚,當時真係有位小龍CHing叫我留俾佢,不過嗰位小龍吾係CHing你,係另一位叫"BruceLee"既Ching,佢幅相都係李小龍,真係一場誤會,非常抱歉...

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

小龍兄終於查清楚,當時真係有位小龍CHing叫我留俾佢,不過嗰位小龍吾係CHing你,係另一位叫"BruceLee"既 ...
lawgc8 發表於 2011-12-31 05:52

不用sorry, 可能第日要你幫手都未定...he   he