設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[Jazz & Classical] 我覺得好正的女聲 - Jheena Lodwick

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

有無師兄聽過???

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

星級玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

有無師兄聽過???
Cyruschow 發表於 2011-12-21 19:42

好正嘅女聲.....點可以無呀

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
sunboy + 10 Informative !
agic + 10

查看全部評分

我唔發燒但我bi-家!!
我係天生購物狂....但我無錢

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Pineapple hing,

第四隻都係她的嗎?

邊隻最好聽??

星級玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Pineapple hing,

第四隻都係她的嗎?

邊隻最好聽??
Cyruschow 發表於 2011-12-21 20:54

內容簡介
中碟中收入經典流行情歌多首,由發燒界無人不識的珍納 Jheena 和一把男聲演繹,女聲的結像力、質感和細節都好到不得了,而伴奏的結他、鋼琴和低音提琴等幾件樂器亦有最高水準的音色和像真度。本地知名錄音師 John Lin 親自錄製,再將原裝母帶交到日本 JVC 以 XRCD2 處理及壓印。

歌曲包括
01. Interlude
02. Here There & Everywhere
03. All I Have To Do Is Dream
04. A Time For Us
05. You Needed Me
06. You Don't Know Me
07. The Painter
08. Lately (Duet)
09. Lady Greensleeve

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

pineapple2007 發表於 2011-12-22 12:59

師兄, 唔該晒......

但.......即係上面邊隻最正...?

星級玩家

Cyruschow 發表於 2011-12-22 13:15

我係想講第四隻都係jheena唱 ,不過如果你話邊隻最好就好難分,不過好多師兄聽左第四隻就開始愛上jheena

不過我比較喜愛 feeling啲選曲....

˙01 Feelings
˙02 I Don’t Know How To Love Him
˙03 Imagine
˙04 It’s Too Late
˙05 When Will I See You Again
˙06 Just When I Needed You Most
˙07 I’ll Always Love You
˙08 Do That To Me One More Time
˙09 Sometimes When We Touch
˙10 I’ll Never Fall In Love Again
˙11 Close To You (Free Jazz Version)
˙12 Promise Me
˙13 Up Where We Belong

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Thanks ching.....

星級玩家

Cyruschow 發表於 2011-12-22 13:15

Cyruschow師兄:
請放心, Jheena Lodwick每一隻都好好聽架!
我都有第1,2,3及5隻,
見到pinapple2007推介第4隻我都要去搵嚟聽聽先!
Int. Amp : Accuphase E-600
CDP        : Accuphase DP-560
Spk         : PMC FB1i Signature

星級玩家

very good, I like Jheena very much!  "Getting to know you" is the best album. :)
super nice voice!!

黃金玩家

yes ,i like her voice! star save her album.
so beatuiful voice!!!