設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: joelcan

[影音新聞] 60" sharp 買$19,999

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復  joelcan

禁啱隔離店放左部Samsung d8000喺門口,同樣播緊老變3,但畫汁相差都好遠下 ...
perrybeckham 發表於 16/12/2011 00:50

可能特登SET成咁, 唔係咁邊有人買貴價貨

鉑金玩家

其實最終最好效果永遠都看不見的........因為佢哋不會用心set 機的......
AV Equips.
TX-SR875>TX-NR5008>AVR-X7200WA
5. x RB-61
1. x DD-10
2  x RB-61 II (Top Middle L/R)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復  joelcan

禁啱隔離店放左部Samsung d8000喺門口,同樣播緊老變3,但畫汁相差都好遠下 ...
perrybeckham 發表於 2011-12-16 00:50

可以咁講,去到電器舖睇電視,無可否認係見三叔d電視畫汁比其他電視靚,d sales亦會強烈推介買三叔,大家都知咩原因。
自從上黎76多,學到好多野,電視係可以調教,同埋換電源線,加屎等等都可以提升電視畫汁,重係一種無可估計嘅升呢,當然亦要本身部機有番咁上下質數先可以做到。所以大廠價錢平,夠吸引,都可以考慮一試!

鑽石玩家

可能特登SET成咁, 唔係咁邊有人買貴價貨
SonSon 發表於 2011-12-16 10:23

ching一言中的

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 3# joelcan

到你部plasma壞左,依部sharp60"一定唔洗3000蚊,
Plasma冇咁易壞...haha

鑽石玩家

回復  joelcan

到你部plasma壞左,依部sharp60"一定唔洗3000蚊,
Plasma冇咁易壞...haha ...
chacha1222 發表於 2011-12-16 17:38

雖然好想換大d尺寸,但touch wood,我到e+都好滿意我部plasma

高級玩家

大陸呢部賣人仔12,998未講價.
http://www.sharp.cn/html/sch/pro ... catid=6&pid=418
點解香港咁貴? 又有關乜分別呢? 香港用倒嗎?
Projector: Sony VPL VW 1000ES