設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[PSP] PS Vita 玩後感

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
頭先去完試玩會, 玩左6隻game
整體感覺幾好, 畫面真係幾靚, 重量還可
touch screen 反應好快
不過後面touch 就得隻廢game 先用得到
6軸感應唔錯, 不過如果搭緊車玩就.....

暫時覺得較好都係無双next, 始終都玩開有感情, 新玩法有出無双亂舞要用touch screen (麻煩), 另外有同敵武將單挑, 用touch screen 黎出招 -- 呢樣真係幾過癮
uncharted -- 玩做snipper嘅關, 有D難玩, 會用到6軸, 畫面唔錯
everybody golf -- 一貫玩法, 無乜特別, 幾舊水唔多值, $100 就差唔多
Marvel vs capcom -- 眼都花埋
gravity rush -- 睇片多過玩, 畫面唔吸引, 玩法新鮮, 但麻麻地好玩
Shinobido 2: Revenge of Zen -- 唔知想點, 超廢game 一隻, 無人排隊玩

總括黎講...2280 都ok嘅, 不過可以買嘅game 對我黎講得無双next, 頂多搭隻golf, 其他咪搞
但每隻game 仲貴過PS3...長遠都幾麻肉痛

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

玩完首發GAME就知無可能要人硬食兩隻,同叫人唔好買無分別

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

頭頭實好貴,觀望下先...

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

頭頭實好貴,觀望下先...
dragonyam 發表於 2011-11-26 19:02

我聽到在場有個人話最少抄貴700, 但頭先我見上網仲買到, 不過無双同golf 賣晒

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

我聽到在場有個人話最少抄貴700, 但頭先我見上網仲買到, 不過無双同golf 賣晒 ...
spadeace 發表於 2011-11-26 19:09

賣哂...暫時得呢兩隻game有意思...

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

11點refresh到兩點終於買到, sony個online store真係癈癈地既
不過玩到就算啦, 鬆左一口氣

星級玩家

11點refresh到兩點終於買到, sony個online store真係癈癈地既
不過玩到就算啦, 鬆左一口氣 ...
trango 發表於 2011-11-26 19:21

ching 買左邊個version 呀?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ching 買左邊個version 呀?
spadeace 發表於 2011-11-26 19:24

Wifi uncharted + rr

星級玩家

Wifi uncharted + rr
trango 發表於 2011-11-26 20:02

唔知rr 有無進步
以前喺機鋪成日打

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都訂左 @@
Wifi Uncharted + Marvel vs Capcom