設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[活動] 《吸血新世紀》Twilight : DVD/Blu-ray (實物圖在第9頁)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

小說改編票房勁爆話題作,小說共有四冊,而家先係第一集。美版Summit Entertainment公布DVD與BD將於3月21日上架,港版打定輸數俾華娛出!!!

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢套戲個勢頭好似好勁咁,希望有C兄睇咗可分享吓!
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我都想知大致遘什麼?

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我都想知大致遘什麼?
daken 發表於 2009-1-9 09:40

故事簡介:
Bella Swan(姬絲汀史超域飾)是鳳凰城一個廣受歡迎的中學女生。其母再婚,把她送到華盛頓一個小鎮與生父同住,沒想到就此遇上人生轉捩點──遇上神秘俊男Edward Cullen(羅拔畢迪臣飾)。他氣質獨特、聰敏機智,更似看穿她內心,令她深深著迷。

不久二人墮入愛河,但Bella很快便發現這位男友真正「與眾不同」──他跑得比野生獅子還快,可以徒手按停行駛中的汽車,更自1918年起沒衰老過,長生不死!──除了沒有尖牙和吃素之外,Edward和家人過典型的吸血疆屍生活。

對Edward而言,Bella是他等待了90年的理想伴侶,惟一問題是Bella身上有種特殊香氣,二人越親密,Edward越要抗衡自己原始的嗜血欲望。更叫他頭痛的,是Cullen家族的死對頭Laurent(Edi Gathegi飾)和James(Cam Gigandet飾)也不約而同想吃掉Bella,Edward必須奮力保護情人!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

唔該哂, law兄.
惟一問題是Bella身上有種特殊香氣.....女人香
男主角好正"車"下

進階玩家

勁僧呢套戲.........
講愛情.......又大少少打
重衰過哈利....''
雖然吾鍾意哈利
但係都冇呢套咁反感......
男主角個樣.....~~

鉑金玩家

重衰過哈利....''
雖然吾鍾意哈利
moseley 發表於 2009-1-9 12:34

男主角本是哈利波特4中的大茄一名,奇怪他忽然成了男主角和大明星。
還有一奇是SUMMIT今次唔借助大公司,自己搞番發行,似乎對呢套戲好有信心

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

重衰過哈利....''
雖然吾鍾意哈利
moseley 發表於 2009-1-9 12:34

吓,乜原來咁差o架......
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

黃金玩家

吓,乜原來咁差o架......
mankoo 發表於 2009-1-10 01:29

差得過《巴比倫密碼》?自從睇過《巴》片呢齣 "珍品" 後,其他好差嘅片都可以行埋一邊,呢套我有興趣捧場!!!

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

差得過《巴比倫密碼》?自從睇過《巴》片呢齣 "珍品" 後,其他好差嘅片都可以行埋一邊,呢套我有興趣捧場!!!
劉一舟 發表於 2009-1-10 01:34

巴比倫密碼係睇睇下去到中段悶, 之後先越唔對路

而 吸血新世紀係開頭一睇就知出左事....套野真係當人低能

男角絕絕對對唔很掂. 女角還好. 要睇吸血片,都係睇返 驚情4百年同吸血迷情呢d 高質d