設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[影音配件] 神奇的"補"物 – Viablue化震腳

鉑金玩家

大王, D野幾時到你地都控制唔到, 唔好咩都攬上身至得架. 不如出多D report 比我地學野好過啦.

科林玩家

回覆: 神奇的"補"物 – Viablue化震腳

其實係咪石墨並唔重要,最緊要係有好效果同自己用得著,能將事物真既一面同大家分享係好重要。我提出呢件唔係石墨只係想提醒大家,希望師兄不要太介意。

發送自我的 LG-P990 大板凳

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

咁呢套野效果絕對神奇(在唔識野的小瑟來講!!), 放係SOURCE上, 要分析力既野上, 比換條電源線更明顯!!!! ...
小瑟 發表於 2011-11-14 14:19

大王放心,雖然我唔識你,但係講得咁神奇,我一定撑你-只要貨.絕不退錢,就算到時真係冇你講得咁好,咪當買兩套靚仔釘腳用囉,返正兩公婆喺街食餐飯都用咗啦

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

大王放心,雖然我唔識你,但係講得咁神奇,我一定撑你-只要貨.絕不退錢,就算到時真係冇你講得咁好,咪當 ...
pl876 發表於 2011-11-14 18:31

咪係.......呢套野個樣咁鬼靚仔.......都其實係一個賣點.....我等梗套野幫我部機修音減肥
己所不欲勿施於人
各有前因莫羡人

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

咪係.......呢套野個樣咁鬼靚仔.......都其實係一個賣點.....我等梗套野幫我部機修音減肥 ...
沙煞比 發表於 2011-11-14 18:40

其實我好膚淺,我係因為佢靚仔先買,哈哈。化唔化震我當bonus,咁就算出嚟feel 唔到,我內心都會好過d.

鉑金玩家

應慳不洗,應洗不慳 To be a Better Man

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

雖然今次有出錯報料 !但若可另其聲音有改善 ,亦不防可試吓 !
相信大家亦不會太介意 ! ...
edlsang 發表於 2011-11-14 11:49

yes, you are right! +oil!
應慳不洗,應洗不慳!
To be a Better Man
Every problem has a solution

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟兄!就憑你呢幾句分享說話,就足以証明你冇誤導大家啦!
無須理件野係咩石黎!唔理佢係黑貓,白貓!捉到老 ...
KING 發表於 2011-11-14 14:54

KING SIR, 始終小瑟大大隻字打住"石墨", 真係可能會有好多版友因為呢二個字而對呢件野有興趣, 小瑟文章內只係當睇相架炸!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

咪就係!!!最緊要係個結果!!!
avlam 發表於 2011-11-14 14:56

多謝林九兄!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

咪就係!!!最緊要係個結果!!! +1
plnl88 發表於 2011-11-14 15:02

多謝晶哥!!!

Post76玩樂網.

5萬

總版管

所以我不嬲都係睇表現唔係睇牌子!!!
avlam 發表於 2011-11-14 15:04

呵呵~~~我唔相, 除非你依家去買菲利佬~~~

Post76玩樂網.