設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[機械] MG F91完工~

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

隻野早2日完成~
尋晚先得閒影相~:lol
唔知點覺得無想像中咁型~
好似有d怪怪地咁~
不過算啦唔理lu~Smilies003
去相~:D
http://home-and-garden.webshots.com/album/559481043LqDJoW

[

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

嘩~咩你砌得咁快嫁!!Smilies015 Smilies015
影得好靚呀!Smilies018 Smilies018
你又中咗一粒精華了...:lol Smilies010
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

係影得幾靚架喎!!!!Smilies018 Smilies018 Smilies018
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-6-17 11:32 發表
嘩~咩你砌得咁快嫁!!  
影得好靚呀!  
你又中?一粒精華了...  

多謝你先:loveliness:
邊度夠你快丫~
你成日都話咁快就ko一隻~
你今次係掛住打機先耐左咋嘛 ;P
你快d砌埋佢丫 Smilies010

原帖由 小瑟 於 2007-6-17 11:48 發表
係影得幾靚架喎!!!!   

係?? :o
我梗係影得無人地咁令既~
我好想可以影成咁
有無人可以教下我丫Smilies009

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你好似噴左消光喎.......
唔係丫,都幾型呀。Smilies018
要影得咁好,最緊要有個攝影棚......(我都想有。:L )

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 marcolau 於 2007-6-17 14:40 發表
你好似噴左消光喎.......
唔係丫,都幾型呀。Smilies018
要影得咁好,最緊要有個攝影棚......(我都想有。:L )

係丫~
有噴都丫:loveliness:
真係叻仔咁都睇到Smilies018
你都買返個丫~
$80一個唔算貴丫;P

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 #6 虎520 的帖子

$80...攝影棚....邊度買....??

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

係丫~
鴨了街~
佢開88~
我講到80
size40x40x40

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

40X40放唔入EX-S喎Smilies010

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 大佬John 於 2007-6-17 16:06 發表
40X40放唔入EX-S喎Smilies010

hehe~
係丫~
要你個特大60x60x60至得;P
但我會諗住買咁大隻~
所以簡40:lol