設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

請問邊度多地櫃睇呢??

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

小弟去吉豬島睇中左2個地櫃, 點知返到屋企再度部AMP就發現部606塞唔到入去(個格唔夠寬).......我BUDGET BELOW $3000, 訂造應該唔夠, 各位知唔知邊度多D地櫃睇呢???

地櫃1. 60' X 17' X 20' (W X D X H)
         DRAWER (W 16.5' X H 8') TTL: 3 DRAWERS

地櫃1.

地櫃1.

地櫃2. 42' X 17' X 20' (W X D X H)
         DRAWER (W ???' X H 8') TTL: 2 DRAWERS (中間無隔板)

地櫃2.

地櫃2.

SR606. W 17.4' X H 7' X D 15' 我諗606響AMP黎講都唔算大部, 906呀.....Z11呀果D仲大佢好多好多..........但係我見到岩款既地櫃真係唔多............地櫃2.就放得落, 但係又怕放書架喇叭會阻住電視............

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

直簫

進階玩家

去mk, 西洋菜南街, 不過忘記了幾號, 在十幾樓. 2層木柜都係2300左右, 我部806都放得了, 還有3吋高多出來的. 如果在原木訂, 就會貴好多, 約5000左右 (不過木質就好好多), 看你怎選擇了.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

去mk, 西洋菜南街, 不過忘記了幾號, 在十幾樓. 2層木柜都係2300左右, 我部806都放得了, 還有3吋高多出來的. 如果在原木訂, 就會貴好多, 約5000左右 (不過木質就好好多), 看你怎選擇了. ...
salina19821231 發表於 2008-12-22 17:12

可唔可以有詳細O的嘅地址
Anthony Chan
AV Blog: avnewbie.com
Full Active 5.2.4 system
Sources: Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, AV Processor: Acurus Muse 16, Speakers: PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Ya

進階玩家

4# chhanthony

我返去搵搵, 明天再覆你

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

參考下以下既 post ... 音響器材架 / 櫃
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=8384&page=1&fromuid=636#pid96727

小弟去吉豬島睇中左2個地櫃, 點知返到屋企再度部AMP就發現部606塞唔到入去(個格唔夠寬).......我BUDGET BELOW $3000, 訂造應該唔夠, 各位知唔知邊度多D地櫃睇呢???

地櫃1. 60' X 17' X 20' (W X D X H)
         DR ...
JKC710 發表於 2008-12-22 16:13

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

4# chhanthony

我返去搵搵, 明天再覆你
salina19821231 發表於 2008-12-22 18:24

等侯你既好消息~~

我都有睇wil兄俾我條LINK, SOLID STEEL真係幾好, 又通風, 望埋去又實淨係差在個外觀太硬朗...........老闆一定唔批...........

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

mankoo 兄話 3,000 左右都有交易,
所以唔買都可以去睇下!

我個 case 都係老板覺得唔襯佢既 design,
所以無得考慮!

等侯你既好消息~~

我都有睇wil兄俾我條LINK, SOLID STEEL真係幾好, 又通風, 望埋去又實淨係差在個外觀太硬朗...........老闆一定唔批...........
JKC710 發表於 2008-12-22 20:15

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

去原木睇下啦!問下價先,現在應比以前平d。同埋用唔同的木價錢亦唔同,有貴有平的。