設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

英版 BLU-RAY 蝙蝠俠黑夜之神 小REPORT

高級玩家

有中字架咩??
佢沒寫有既...
http://www.amazon.com/Dark-Knigh ... 29709240&sr=1-1
yanfree 發表於 2008-12-20 01:59

ching...你呢個係us amazon...賣既係美版...美版的確係無中文字幕~
不過如你想check英版有無中字...我suggest你去下面條link check~
http://www.play.com/
因為uk amazon個product detail無寫晒d subtitle出黎~

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

咁又係呀, 我尋日林訓都要睇埋個 ending, 真係小小時間都要囉來睇下呢~~~
小瑟 發表於 2008-12-22 14:04

今次兩集蝙蝠俠"俠影之迷"同"黑夜之神"我都好鍾意,相信起碼要睇幾次!
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

今次兩集蝙蝠俠"俠影之迷"同"黑夜之神"我都好鍾意,相信起碼要睇幾次!
mankoo 發表於 2008-12-22 14:09

我之前都話過, 依家呢二集先叫正式BATMAN電影, 之前果D我已經當係玩玩下且而!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

高級玩家

小瑟兄隻batman begin係咪英版黎嫁?有無中文字幕?

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

Batman Begin 英版無中文字幕

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

我之前都話過, 依家呢二集先叫正式BATMAN電影, 之前果D我已經當係玩玩下且而!!!!
小瑟 發表於 2008-12-22 02:12 PM

我覺得添布頓果兩集Batman及Batman Return都唔錯,
好夠dark同好有comic味道,跟住的第三及四集就真係垃圾喇! 滴汗.gif 滴汗.gif 滴汗.gif

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

睇咗好多有關嘅評語" 蝙蝠俠黑夜之神 "真係利害!

" 真係唔睇都要買來 KEEP下, 試機一流!!! " X 2........不過無理由唔睇嘅
mankoo 發表於 2008-12-22 13:57

試機一流!!! " X 3

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

今日 e-zone又出左, 仲有呢套BD既 REPORT, 嘩. 佢插到港版PK呀, 又貴又剩, 真係大快人心呀.
IMAX畫面真係冇得頂, 筆者又勁讚. 不過佢話港版冇左隻 DIGTAL COPY同冇左 BD LIVE功能, 我諗即係同英版係一樣. 美版就反而 BDX2+DVDX1, 仲有埋 BD LIVE, 最衰冇中文字幕, 如果唔係就完美了!!

再講一次勒, 呢套片真係一定一定要買, 睇佢 IMAX D畫面已經係正, 仲要有埋 BATMAN係 IFC跳落去仲正~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

地心吸力令人意志消沈

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

真係抵比人插

5萬

總版管

YEAH, 行版多D比人插, 又冇哂D客, 等佢地知道個 MARKET究竟係點~~~

Post76玩樂網.