設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[XB360] FORZA 4 入手

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

今集特別版回歸到同第2集一樣,送書仔...上集又USB又剩,實用性高(不過都係冇用過)
今集用金屬DVD盒,即係意味著「生銹」,小心保存。

內容又係果D啦。
見D C兄咁鍾意影開盒圖,咁我又影吓啦。

其實集集都唔話想買,但次次都死死氣比$買特別版.....
本身見到有"零空"呔特別版有D心動,不過又醒起佢對應KINECT,反正都零空呔同空手都係"手軟",試左KINECT再算。

即刻試...
今集可以載入上集車及繪圖等資料。
所以將上集我畫嘅KERORO貼上今集車上影張相試試...(應該要光D同鮮色D會更好)。
畫面真係一流,尤其曲面處理,真係要幾圓有幾圓,哩D先叫進化。

試左KINECT....多Q餘,只能控制方向。
我只係放雙手在漆頭哥用"太極"手就可以控制,咁就唔怕手軟.....暫時。
不過我比較鍾意佢可以用KINECT開車門上車.....幾好FEEL。

今集睇車都變成樂事,
你不但可以睇到細緻嘅車身,而且仲可以開晒所有門,有人聲解說之餘,仲可以上車座吓FEEL下吓,
而使用KINECT時就更加可以親手開門及上車.....

評分

參與人數 3威望 +25 收起 理由
koo9726 + 10
DVD迷 + 10
lkljason + 5

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

我等放工收貨
我都想買u型 wheel...但好似好低b咁

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

即刻試...
今集可以載入上集車及繪圖等資料。
所以將上集我畫嘅KERORO貼上今集車上影張相試試...(應該再光D同鮮色D會更好)。
畫面真係一流,尤其曲面處理,真係要幾圓有幾圓,哩D先叫進化。

試左KINECT....多Q餘,只能控制方向。
我只係放雙手在漆頭哥用"太極"手就可以控制,咁就唔怕手軟.....暫時。
不過我比較鍾意佢可以用KINECT開車門上車.....幾好FEEL。

銀級玩家

我等放工收貨
我都想買u型 wheel...但好似好低b咁
RiceR9 發表於 2011-10-11 15:24

岩就買啦反正細細個。
不過我唔鍾意"零空",會手軟..

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 4# marcolau

我都諗買唔買好...比小朋友玩都好....
之後我會買番個似樣d既呔盤....等緊出....

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

回復 3# marcolau

kinect上車....係點架??

銀級玩家

回復  marcolau

之後我會買番個似樣d既呔盤....等緊出....{:6 ...
RiceR9 發表於 2011-10-11 16:16

佢個呔幾得意,不過諗深一層....
我實唔會座定定打機,所以之前買左D呔都冇乜點用,

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

回復 7# marcolau

之前我都有個....不過我覺得無feel賣左...
依集玩完demo真係想買番個...但想買果隻仲未出!!

用kinect玩唔係可以"左右望"咩....剩係轉方向??

高級玩家

入手既師兄可以講下比上集多左幾多條新賽道呢,?

銀級玩家

回復  marcolau

之後我會買番個似樣d既呔盤....等緊出....{:6 ...
RiceR9 發表於 2011-10-11 16:16

未深入了解....
我用KINECT只能控制方向.....