設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 971931

[港版] 八月減價一入三套,有演唱會(實物圖)(2/08/2012巳更新P.23)

銀級玩家

Inception 真係好正,不過太貴,所以我買左「非賣品」,旺角價$98 only,一樣有中字,唔放二手無問題。 ...
horace_tsang 發表於 2011-11-16 09:27

我都覺得好貴,$299可以買到鐵盒啦,其實尼隻"Inception"我都忍左好耐手至買咖啦.
尼隻野我等左半年都吾減價,所以今日見到諗左一諗,好....吾等啦...買....
係咪即係信和地牢賣緊個D"出租版"BD牙???係台版定港版牙??$98 D汁數好吾好咖?

銀級玩家

師兄又入手,恭喜晒......
guly 發表於 2011-11-16 00:59

你好C兄,真係我個POST莓次更新完都見到你留言...多謝C兄支持

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

師兄短時間入好多貨!勁!

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我都覺得好貴,$299可以買到鐵盒啦,其實尼隻"Inception"我都忍左好耐手至買咖啦.
尼隻野我等左半年都吾減價 ...
971931 發表於 2011-11-17 00:11

旺角女人街地舖,似係大陸正版,畫質好好,但唔係港式中字,其實個間舖仲有好多大陸正版,例如 Terminator 3, Terminator Salvation, 狄仁傑,Cars,GI Joe,Avator等等…..

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

想當年"Inception"買左個0急版, 再用STEELBOOK replace.
又要鐵 又要中字 2xBD 又要 0急 ... 呢套好煩地入手.

銀級玩家

旺角女人街地舖,似係大陸正版,畫質好好,但唔係港式中字,其實個間舖仲有好多大陸正版,例如 Terminato ...
horace_tsang 發表於 2011-11-17 09:30

係咪節拍牙??個度吾此有大陸BD仲有日版BD添....不過D大陸BD見到就反胃 ...原全無意入...

銀級玩家

想當年"Inception"買左個0急版, 再用STEELBOOK replace.
又要鐵 又要中字 2xBD 又要 0急 ... 呢套 ...
herox 發表於 2011-11-17 11:44

尼套STEELBOOK有中字我都想入,尼套之前DONW左黎睇左少少,覺得好正,之後諗住如果隻BD肯減價先買,點知等左半年都吾肯減價,次次係碟舖見度都拎起黎望兩望之後放低,今次終於等吾到啦,忍左好耐啦,決定點都買返屋企,廢事再等下等下連紙套都無埋,再等下等下又變埋單碟個陣我就仲更加後悔.宜家買左早算安心又開心....

星級玩家

係咪節拍牙??個度吾此有大陸BD仲有日版BD添....不過D大陸BD見到就反胃 ...原全無意入...{: ...
971931 發表於 2011-11-18 16:38

應該係簡拍左面放CD 右面bd 樓上TVB

銀級玩家

因為屋企裝修 尼2星期都買少左
2隻港版鐵盒 一隻美國隊長係全新 而叧一隻THOR就係二手當全新賣比我
搵左好耐尼隻THOR 好在都搵到 但最嬲係比人呃O者 話説落訂比訂金個陣個SALES話幫我訂既係全新 點知收貨個陣比隻二手我 雖然隻碟好新 但係始終係開過 之後返到屋企都要自己包膠
最嬲係個SALES死口話尼隻係全新 但對我尼D買左甘多年碟既人 一睇就知係ニ手啦 當我白痴既咩
宜家最想搵到既係"異形侵略戰"同"鐵甲奇俠"鐵盒
雷神奇俠 Thor (2D 3D)(限量鐵盒珍藏版) - Blu ray (A).jpg
雷神奇俠 Thor (2D 3D)(限量鐵盒珍藏版) - Blu ray (B).jpg

銀級玩家

RE: 2011年最後一入,下年繼續努力( 實物圖)(31/12巳更新P.13)

2011年最後一入 下年繼續努力
全新雙碟版"變形金剛"1加2集
再加三集合照
最衰屋企裝修緊無得睇D碟住,
不過都好開心,
因為我已經買左我人生第一套5.1(Samsung HT-D5500 Blu-ray 5.1)
對於我尼D新手乜都吾識已經好開心咖啦,
吾知尼套Samsung HT-D5500 好5好聲尼?有無C兄解答到我尼位新手牙?因為屋企裝修緊未有得試住
又買左部27吋Samsung LED TV放係自己房都可以睇 到時屋企裝修好就可以慢慢睇返新買返黎既碟啦
新年快樂各位76 MEMBER...
變形金剛 Transformers (2-Disc Special Edition) - Blu ray (A).jpg
變形金剛 Transformers (2-Disc Special Edition) - Blu ray (B).jpg
變形金剛2 狂派再起  Transformers Revenge Of The Fallen - Blu ray (A).JPG
變形金剛2 狂派再起  Transformers Revenge Of The Fallen - Blu ray (B).JPG
變形金剛1-3 Blu ray.jpg
Samsung HT-D5500 Blu-ray 5.1.jpg