設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

14-NOV / 是日開心入手 - 郭富城演唱會 2007 (BD)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
收工响旺角做交收, 跟住落得發, 女人舖唔見有, 去入小小嗰間買, 248即科水啦....

拎起黎重重地, 以為係2 disc, 但盒背又無寫, 同埋呢隻碟幾得意, 盒背無寫係1080 full hd之類既字, 得4條audio名, 簡單得黎又幾求其Smilies005 ....

下面有相睇, 但本人攝影能力有限, 尤其是盒背audio位置因為唔識點影好, 所以插碟時影個畫面代替, 最後一張圖之後有睇完呢隻碟既小小comments....

我有埋呢隻既dvd版, 但無再播出黎做compare, 不過以我所記得呢隻bd既鏡頭同dvd不同, 好似一開始城城銀粉跳舞嗰度, 好主力影佢成個人既大特寫, 睇住d銀粉甩出黎好正, 一定靚過dvd版既, 跟住幾首歌都有佢個樣既近鏡, 睇到佢個樣好清楚, 感覺上刻意為呢隻bd而影既.
我用ps3睇, 畫汁一定唔可以用劉華嗰隻比較, 亦唔可以同容祖兒嗰隻比, 不過都幾靚, 都值得入手既一隻....

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

我想問下呢隻Blu-Ray同唔同DVD一樣有一D字話比人聽呢個show係part1????:lol
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

係信和1/f見佢播睇到小小,可能咁岩果part (果part係360度個鐵架上面),d畫質我仲以為睇緊dvdSmilies027 Smilies027 Smilies027 Smilies025

黃金玩家

Ricky

原帖由 lkljason 於 2008-11-14 22:37 發表
係信和1/f見佢播睇到小小,可能咁岩果part (果part係360度個鐵架上面),d畫質我仲以為睇dvdSmilies027 Smilies027 Smilies027 Smilies025

人地係唔係播緊DVD呀!!;P
呢個show好正,所以想入Blu-Ray
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

果間野唔覺佢有賣dvd
不過當然無絕對啦
:lol :lol :lol :lol

睇過dvd,覺得麻麻地,加上唱歌果時成日 "歪嘴",唔知專登定無心,有點兒肉酸!

黃金玩家

Ricky

原帖由 lkljason 於 2008-11-14 22:41 發表
果間野唔覺佢有賣dvd
不過當然無絕對啦
:lol :lol :lol :lol

係唔係果間game鋪呀???:lol
呢個Blog係我既

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 Ricky24000 於 2008-11-14 22:43 發表

係唔係果間game鋪呀???:lol

yes
2/f上電梯對正果間

黃金玩家

Ricky

原帖由 lkljason 於 2008-11-14 22:41 發表

睇過dvd,覺得麻麻地,加上唱歌果時成日 "歪嘴",唔知專登定無心,有點兒肉酸!

我都有睇DVD,我覺得佢個嘴本身歪law:lol
呢個Blog係我既

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 Ricky24000 於 2008-11-14 22:47 發表

我都有睇DVD,我覺得佢個嘴本身歪law:lol

我印象中佢以前唱歌無架
懷疑條友high野high到過晒龍搞到咁!;P

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

:D $240