設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[電源線] 初試名門望族 – 單晶銅電源線

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

原理還原理, 好多嘢都係自己隻耳仔最可信!!!  
ching你如果想搵條pc比int amp, 你應該直接問ed ...
ykluk 發表於 2011-9-3 10:45

喺咪住喺天水圍既edmond師兄呢? 我自己比較聽例如 : A-LIN , OLIVIA ONG , 陳潔麗等等.....果類 !!我其實都明要信自己耳仔 , 但係街外通常可以試果D都係貴價野 , 無論PC &喇叭線都好難配得啱自己聽  , 唯有睇你地有經驗既師兄果D REVIEW囉  ......
Amp:Anthem MRX-710/Bp:Philips9600/SACD player:Luxman D-03 Deluxe+Calyx DAC /Int.Amp:Melody Super 34(KT77)/Fs:A4SPT-VP 酒桶仔/Cs:QUAD L2CENTER/Rs:Quadlite/W:800Ultra/PC:Gutwire3.1&5.1/ISO FOCUS

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 51# titus614

Ching 歡迎有時間再約你交流吓 !
Elac 249 & 241
KEF Q500 surround speaker
KEF T101 Atmos speaker
MK X10 Subwoofer
Yamaha CXA5100
Ediscreation 後級 7ch
Ediscreation HIFI HTPC
Panasonic 65VT60H
Rockna wavedream Dac
Modwright LS100 & KW

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

喺咪住喺天水圍既edmond師兄呢? 我自己比較聽例如 : A-LIN , OLIVIA ONG , 陳潔麗等等.....果類 !!我其實 ...
titus614 發表於 2011-9-3 11:42

唔係唔係. 不過都係唔好爆佢大鑊, 呵呵!!!
即係你鍾意啲女聲, 仲要係感情較為豐富嗰喎!! 個人試過問ching借一條煲好咗既acrolink 7n 4030iii嚟聽, 啲聲係比較濃厚音樂味足, 中頻甜美!! 當然ching唔使心急, 如果可以問到啲ching借線嚟試會好啲, 始終都係夾自己耳仔!!

呢條3001 ultra我都好想試一試...

進階玩家

唔知合唔合JL SWOOFER 呢?
一直都想入條餵飽佢

仲有岩唔岩老麥MA6600
仲用梗X25 比佢
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復  titus614

Ching 歡迎有時間再約你交流吓 !
edlsang 發表於 2011-9-3 11:49

我重以為係EDMOND師兄你呀......我都好想師兄你上嚟俾D意見 , 因為我屋企有小朋友喺度D器材擺位上晒天花頂架 , 好怪好難SET......但自己又想玩好D改善改善一吓 , 不過我上星期唔好彩有兩件器材入咗廠所以暫時冇再約你 , 等維修好再邀請你上嚟指教指教......THX!!
Amp:Anthem MRX-710/Bp:Philips9600/SACD player:Luxman D-03 Deluxe+Calyx DAC /Int.Amp:Melody Super 34(KT77)/Fs:A4SPT-VP 酒桶仔/Cs:QUAD L2CENTER/Rs:Quadlite/W:800Ultra/PC:Gutwire3.1&5.1/ISO FOCUS

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

係喎, 因為二條都有借到, 所以打錯左MODEL添~~ 你真係好眼力!!! ...
小瑟 發表於 2011-9-3 07:24

開頭我都覺得係 3001。心諗唔通一體化。

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 55# titus614

Ok ! 大家交流吓 , 我都吾係好識 。

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

師兄, 呢條唔知岩唔岩SONY 電視8字頭用?? 自從上次換左條 1694A 有改變後又想換條電源線, 或者唔知有無介 ...
gats 發表於 2011-9-3 09:36

叫代理造埋比你咪得羅。

1萬

黃金玩家

唔知合唔合JL SWOOFER 呢?
一直都想入條餵飽佢

仲有岩唔岩老麥MA6600
仲用梗X25 比佢 ...
iamkit 發表於 2011-9-3 12:01

3001 啦。
問大王借黎玩下咪知羅

2萬

鑽石玩家

回復 59# plnl88

既然大家都咁有興趣 ,就真係叫大王去佢到攪吓 function ! (還掂地方大咗)

比大家問吓、試吓 、買吓........