設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: joelkw

[AV擴音機] 新玩具開箱報告 (Onkyo 809 + Swans超高音 + 調情燈)

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

先恭喜Ching 入左咁多新玩具
只超高音好吸引!有冇細隻D,同咩價位?
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

銀級玩家

果支調燈我在吉吉島都見到有得買的。
但想問 ching, 佢除了 on/off, 可以轉色外, 仲有冇什麼玩法咁?
例如時間開關, 不停自變色果 d 有冇?  thanks thanks!

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 40# joelkw

咪攪…
[TV: Sony XR-65A90J] [BDP: OPPO 205]
[AV Amp: Anthem MRX 1140] [Power Amp: Sunfire TGA-7401]
[F: JBL Array 1400] [C: JBL Array 880] [S: JBL Studio 530] [TR: JBL Control 1 Pro]
[SUB: SVS PC13 Ultra x3

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

果支調燈我在吉吉島都見到有得買的。
但想問 ching, 佢除了 on/off, 可以轉色外, 仲有冇什麼玩法咁?
例如 ...
patrick12345 發表於 2011-9-2 14:57

勁多玩法~~ 唔係老細點會唔發覺我換左AMP~~
可以隨機自動轉1600萬種唔同顏色, 可以自選固定顏色(REMOTE上有色環, 1600萬種色, 可以仔細調教), 可以較光暗, 可以調教每種色O既色溫~~

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

先恭喜Ching 入左咁多新玩具
只超高音好吸引!有冇細隻D,同咩價位? ...
bon1468 發表於 2011-9-2 14:56

有細D O既~~ 呢對折左@)))

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

回復  joelkw

咪攪…
te2370 發表於 2011-9-2 15:00

唏~~ 女人講mood架o麻, mood到就易話為架啦~

銀級玩家

勁多玩法~~ 唔係老細點會唔發覺我換左AMP~~
可以隨機自動轉1600萬種唔同顏色, 可以自選固定顏色(REMOTE上 ...
joelkw 發表於 2011-9-2 15:03

咁有冇得校時間掣?同埋可否自己隔一段時間變色咁呢?
(如果得我都會買番個...)

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

恭喜ching, 我都係因為pre out 走佐去睇amp, 睇睇下變佐7005. 但2ch amp 又有排都未買. 哈哈.
原來超高音係咁玩, 我而家先明.
Marantz SR7005
Philips BDP-7500
KEF Q700
KEF Q600c
Mirage MX 5.1
請參觀-> 我的家庭影院

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

咁有冇得校時間掣?同埋可否自己隔一段時間變色咁呢?
(如果得我都會買番個...)  ...
patrick12345 發表於 2011-9-2 15:08

冇時間掣, 會慢慢好smooth咁漸變轉色~~
有老細就買啦, 到你第時想買玩具換野有要求, 開著佢, 老細mood一到 , 咩都ok啦~~

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

恭喜ching, 我都係因為pre out 走佐去睇amp, 睇睇下變佐7005. 但2ch amp 又有排都未買. 哈哈.
原來超高音係 ...
alfredmyc 發表於 2011-9-2 15:14

諗左超高先啦~~ 正式係小投資, 大改善喎~~~
你用馬記, 聽歌方面應該重好過安仔, 出黎效果重正~
我同你都係用Q700, 真係可以彌補佢上得唔夠高O既缺點~~