設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ykluk

[HDMI線] 壞咗條hdmi - 富士黃金版

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

其實LUK CHING 你咁POST 之後, 都應該好多人唔會再買.
alfredmyc 發表於 2011-8-27 12:22

我唔係對呢條線本身既質素有懷疑, 呢條富士黃金版的確係c/p值好高, 亦都k咗我條blue jeans!!
而每條線, 就算去到過萬蚊既線, 都會有可能會壞(當然開住機掹佢出嚟唔算啦)既時候. 咁啱之前又見到有ching有類似情況, 所以講返我點同佢傾, so far大陸肯比返條新線我, 咁就無問題啦!! 我只係對啲服務員, 唔係對條線本身!!

買唔買當然係各位ching自己衡量啦, 不過我第時搬屋個投投都應該會再買佢, 咁長咁平有咁既質素我諗都係佢...

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我唔係對呢條線本身既質素有懷疑, 呢條富士黃金版的確係c/p值好高, 亦都k咗我條blue jeans!!   ...
ykluk 發表於 2011-8-27 12:30

THX LUK CHING 分享.
第時會玩投影? 咁新屋係咪裝修到影院咁?
Marantz SR7005
Philips BDP-7500
KEF Q700
KEF Q600c
Mirage MX 5.1
請參觀-> 我的家庭影院

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

我唔係對呢條線本身既質素有懷疑, 呢條富士黃金版的確係c/p值好高, 亦都k咗我條blue jeans!!   ...
ykluk 發表於 2011-8-27 12:30

咁快就收到,都顯示咗佢地係有誠意嘅

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

THX LUK CHING 分享.
第時會玩投影? 咁新屋係咪裝修到影院咁?
alfredmyc 發表於 2011-8-27 12:38

裝修到影院咁?? 我應該未搞掂就會老闆一腳踢我出屋...
投投應該會玩既, 不過無晒錢, 可能整咗啲裝修嘢拉咗線先...同埋過到老闆先...

我都有可能同一樣玩kef q-series...

3萬

白鑽玩家

咁快就收到,都顯示咗佢地係有誠意嘅
joelcan 發表於 2011-8-27 12:43

所以我又加返佢分!!! 下次可以再幫襯!!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

裝修到影院咁?? 我應該未搞掂就會老闆一腳踢我出屋...
投投應該會玩既, 不過無晒錢, 可能整咗 ...
ykluk 發表於 2011-8-27 12:43

GOOD. Q系正呀. 聽歌睇戲都好得!
初初都想過玩投影, 不過而家鍾意聽歌多D, BOSS 係屋企想爆機都唔得. 所以都係唔好玩投影喇.
Marantz SR7005
Philips BDP-7500
KEF Q700
KEF Q600c
Mirage MX 5.1
請參觀-> 我的家庭影院

3萬

白鑽玩家

GOOD. Q系正呀. 聽歌睇戲都好得!
初初都想過玩投影, 不過而家鍾意聽歌多D, BOSS 係屋企想爆機都唔得. 所 ...
alfredmyc 發表於 2011-8-27 12:47

其實如果個tv同廳距離足夠, 都唔係一定要玩投投既!! 足夠就得喇, 無謂係咁追...
不過第時小弟個廳都有二三百呎, 所以先諗諗投投啫...我老闆話一部46吋plasma就算...

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

所以我又加返佢分!!! 下次可以再幫襯!!!
ykluk 發表於 2011-8-27 12:44

咦咦,咁下次ching再訂佢地可能唔敢求其寄俾你,一定自己檢測過先寄俾你。

3萬

白鑽玩家

咦咦,咁下次ching再訂佢地可能唔敢求其寄俾你,一定自己檢測過先寄俾你。 ...
joelcan 發表於 2011-8-27 12:59

你同我定, 以大陸人性格, 一定..............唔會!!!!!!!!!!!!

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

你同我定, 以大陸人性格, 一定..............唔會!!!!!!!!!!!!
ykluk 發表於 2011-8-27 13:01

我都係咁話..........