設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Maldini

[其他] 我的玩具櫃 (多圖)

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

其實仲有隻 T-600人皮限定...............長眠盒中...............懶攞........所以冇浦頭 !

Terminator ...
Maldini 發表於 2011-8-14 23:34

無,我無入到其他咩版本,只得T2 ~ T-800,也可以講我剛剛買完T2 ~ T-800後,停止玩12吋,也是最後一隻,所以後來再出其他未來戰士,包括你所講的...T1 ~ T-800 /T2 ~ T-1000 in Sarah Connor等等,全部都無買到,我唔係唔鍾意,係因為無位放,但衣嫁有返位,真想買返其他未來戰士,包括呢隻T2 ~ T-1000 in Sarah Connor也是我最想買返一隻呀!
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好欣賞這櫃的擺設 。

鉑金玩家

隻Robocop實在太正.......

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

無,我無入到其他咩版本,只得T2 ~ T-800,也可以講我剛剛買完T2 ~ T-800後,停止玩12吋,也是最後一隻, ...
DVD迷 發表於 2011-8-14 23:45

迷兄..............你依家已經入左炒得最金果隻 T2-T-800 .............T1-T-800 & T2-T-1000又唔算太貴,後追都OK .............係煩隻 T2 ~ T-1000 in Sarch Connor ! <-----呢隻正在 Sarch Connor 似過之前扎楩果隻 Sarch Connor...........又有 T-1000穿吼頭 !

反而早期 T1 - Kyle Reese & T1 - T-800骨架 呢兩隻唔建議後追 ! 因為貴又唔太似......更重要係遲吓出番機會好大 !

鉑金玩家

好欣賞這櫃的擺設 。
edlsang 發表於 2011-8-15 00:05

Thank you ! 但已爆櫃了 !

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

迷兄..............你依家已經入左炒得最金果隻 T2-T-800 .............T1-T-800 & T2-T-1000又唔算太貴, ...
Maldini 發表於 2011-8-15 00:11

謝謝意見....
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

Thank you ! 但已爆櫃了 !
Maldini 發表於 2011-8-15 00:12

爆櫃...去訂多個返來未得囉!

鉑金玩家

隻Robocop實在太正.......
papabaggio 發表於 2011-8-15 00:07

ROBOCOP 係我第一隻 12'figure..............一切由呢隻開始..............2008年認識HT..........上HT網睇,當時被呢個 ROBOCOP 深深吸引,於是打去 HT 度問,冇不旦止,仲斷貨唔再出,跟住唯有喺 HK YAHOO 碰碰運氣,可惜都係冇,於是去 JP YAHOO 搵搵 ! 幸運地搵到一隻,仲有埋 ED-209 tim ! 結果淨係BID左 ROBOCOP !

鉑金玩家

謝謝意見....
DVD迷 發表於 2011-8-15 00:14

ha ha............!   太客氣了  ! 因為從初期你嘅Blu-ray收藏.............你應該都係 Terminator 迷...............特別係 T2 ..............我就 T2+T1 都甘like !

鉑金玩家

爆櫃...去訂多個返來未得囉!
DVD迷 發表於 2011-8-15 00:14

考慮中 ...................  !