設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[風景照分享] 醉人下白泥(更新23:30){後加六張修補死點圖}

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

昨日經由AiDaN師長帶領之下,我們可以平平安安地!係七月十四既節日裹在白泥路上渡過左.今次是我第二次同各位76網員一齊參與既活動,感覺比第一次更好.原因是有很多都見過面,就算今次有一些是新加入的,在相聚上都沒有令人感覺生疏.值得一贊.
              而今次的攝影活動裹,又一次可以認識到幾位師兄師長,也可以從攝影中吸收到一些攝影上的技術.真是再三回味.
                              白泥   是我第一次踏進 感覺是 感性感動原來  香還有這麼美的地方
                                   以下是本人的小學生作品 影得唔好 執得唔靚 都多多包容 DSC_0118.jpg    DSC_0116.jpg    DSC_0110.jpg    DSC_0109.jpg    DSC_0106.jpg    照片 080.jpg    照片 079.jpg    照片 076.jpg    DSC_0140.jpg    DSC_0128.jpg    DSC_0159.jpg    DSC_0175.jpg    DSC_0189.jpg    DSC_0133.jpg    DSC_0184.jpg
照片 082.jpg

評分

參與人數 14威望 +127 金錢 +10 收起 理由
yoes + 10
movietoy.maniac + 10
firework8hk + 10
JackynJenny + 10
ykluk + 10
michaelwong + 8
SonSon + 5
小瑟 + 10
REAC + 9
waterman + 10
jt24 + 10
rlwk2009 + 10
wil-wil + 10 + 10 good sharing!
vchai + 5

查看全部評分

小劇院⎜BenQ W5700 | LG 65 C1 OLED | HDfury vrroom |Anthem 90| Lexicon RX7 | ATI 6007 | CXUHD | MK S150/3 SS150/4 MP950/4 X12

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

回復 1# koo9726

我都好高興認識你, 不過我恕我唔記得你係邊位,希望下次再有機會同大家一齊影相。  

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

唔單只有相片分享,仲有活動行感想,抵比爆登 10 分 + 10 個威望你。影日落晚霞多數都會用上較暖既色溫,但呢張偏冷既感覺,反而給引到我! Thanks for sharing!

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  koo9726

我都好高興認識你, 不過我恕我唔記得你係邊位,希望下次再有機會同大家一齊 ...
vchai 發表於 2011-8-14 13:06

我咪係!型英帥靚正囉
小劇院⎜BenQ W5700 | LG 65 C1 OLED | HDfury vrroom |Anthem 90| Lexicon RX7 | ATI 6007 | CXUHD | MK S150/3 SS150/4 MP950/4 X12

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我咪係!型英帥靚正囉
koo9726 發表於 2011-8-14 14:26

佢咪係.... 去白泥做足準備 - 水鞋都有果位型英帥靚正囉!

白鑽玩家

唔單只有相片分享,仲有活動行感想,抵比爆登 10 分 + 10 個威望你。影日落晚霞多數都會用上較暖既色溫,但 ...
wil-wil 發表於 2011-8-14 13:07

多謝wil兄加分!其實今次我用左唔同whitebalance去影,只是有些相片出現問題!所以放左令一個話題到。囉!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

回復 4# koo9726

尋日除咗我之外,個個都型英帥靚正,況且你包都實,我唔知你係邊個喎?你都有揸車嘅?

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我自己喜歡影 raw,返黎再轉轉個肺,睇下個一刻自己喜歡什麼感覺,有時冷感出黎另有一番味味道 ~!

白鑽玩家

回復  koo9726

吓 尋日除咗我之外,個個都型英帥靚正,況且你包都實,我唔知你係邊個 ...
vchai 發表於 2011-8-14 14:54

著到黑掹掹果個咪我囉 諗住入白泥冇街燈,一入黑就冇人見到我

白鑽玩家

我自己喜歡影 raw,返黎再轉轉個肺,睇下個一刻自己喜歡什麼感覺,有時冷感出黎另有一番味味道 ~! ...
wil-wil 發表於 2011-8-14 15:45

我都你用RaW,保留原File好