設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: te2370

12-4-2016更新:My 7.3 Channel Home Theater Systems

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

現在部機就三大四細共七把風線,
新機就四大兩細共六把風線咁行 ...
師兄你做邊行?
個電腦機箱要咁高性能散熱 ...
Server case? 粒 CPU 有無水冷裝置?

原帖由 te2370 於 2008-10-22 19:13 發表
多謝...不過我下個月換機箱啦....
新機箱會靜過而家呢隻...
(因為之前係台灣訂左隻機箱...
大大話話都等左4個月....下面見圖)
頭痛緊而家隻箱點安置....
掉左佢又好浪費.... ...

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復wil-wil 的帖子

我而家個箱只得四把12CM風扇....:funk:
因為玩超頻覺得對流散熱唔夠所以先換箱...
我做既行業同電腦完全無關...只不過係鐘意玩電腦遊戲,
同埋想部電腦行得快D....XD
行水冷我有諗過,但屋企冇咁多位放...
所以放棄左呢個念頭Smilies015 :L

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ic ...
如果有電腦問題都多過人可以請教!
Smilies005 :lol :lol

原帖由 te2370 於 2008-10-22 22:10 發表
我而家個箱只得四把12CM風扇....:funk:
因為玩超頻覺得對流散熱唔夠所以先換箱...
我做既行業同電腦完全無關...只不過係鐘意玩電腦遊戲,
同埋想部電腦行得快D....XD
行水冷我有諗過,但屋企冇咁多位放...
所以放棄左 ...

鉑金玩家

回復 wil-wil的帖子

講到請教就不敢當....:L
大家研究下唧...Smilies005
相反我有好多HI-FI野請教你就真!!!XD

1萬

副版管

唔好咁講 ... 我好史炸!Smilies025
不過呢到會有好多友善既網友分享佢地經驗同心得就真!
Smilies018 Smilies018 :lol :lol

原帖由 te2370 於 2008-10-22 22:20 發表
講到請教就不敢當....:L
大家研究下唧...Smilies005
相反我有好多HI-FI野請教你就真!!!XD

鉑金玩家

回復 wil-wil的帖子

嗯~~我都覺得好多網友都好友善~:lol

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原帖由 te2370 於 2008-10-22 19:13 發表
多謝...不過我下個月換機箱啦....
新機箱會靜過而家呢隻...
(因為之前係台灣訂左隻機箱...
大大話話都等左4個月....下面見圖)
頭痛緊而家隻箱點安置....
掉左佢又好浪費.... ...

你呢個 SERVER CASE來架喎~~~~好誇呀~~~~;P ;P ;P ;P
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原帖由 te2370 於 2008-10-22 17:52 發表
我隻MON已經係24"啦....
同埋我個機箱唔係一般細SIDES既機箱.....
放檯底散熱唔夠我而家咁放低溫.....Smilies015

你部 PC好科幻呀~~~~:D :D :D
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

原帖由 小瑟 於 2008-10-31 19:43 發表

你呢個 SERVER CASE來架喎~~~~好誇呀~~~~;P ;P ;P ;P

我鐘意佢D間隔呀~暫時冇一個機箱可以做到咁...

鉑金玩家

隻舊24"就放出去..
映相留念....