設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[PS3] 有冇Ching買左HORI PAD3 PRO手制?

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

聽講唔錯,想入一隻。有冇Ching試過?手感得唔得?~thx~

284407_244653802219368_112569745427775_927550_4098601_n.jpg 282497_244653845552697_112569745427775_927551_4937852_n.jpg 282047_244653885552693_112569745427775_927552_1063438_n.jpg 281802_244653928886022_112569745427775_927553_2003601_n.jpg 282112_244653982219350_112569745427775_927554_4809835_n.jpg

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

水牛咁大隻, 我就唔o岩用喇.

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

水牛咁大隻, 我就唔o岩用喇.
大佬John 發表於 2011-7-30 21:17

因為PS3都有d射擊game叫做ok~而原裝手制玩哩類game根本冇咩感覺~今次見哩隻手制好似好堅咁~又唔係貴~所以想買隻試下~

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

回復 3# @肥狗仔@

我第一眼見既印象:"點解走Xb360風" , 大隻, 凹菇..

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

因為PS3都有d射擊game叫做ok~而原裝手制玩哩類game根本冇咩感覺~今次見哩隻手制好似好堅咁~又唔係貴 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-7-30 21:58

買咗!,....但視乎玩乜Game,小弟想用來打C0D.....但..........
第一要適應係size,大D同D位不同..(可適應!)
第二R3個制實咗D(按下)
第三最大問題是L3大快快快快快,較極都好快,打FPS凖星...

黃金玩家

買咗!,....但視乎玩乜Game,小弟想用來打C0D.....但..........
第一要適應係size,大D同D位不同..(可 ...
magicmilk 發表於 2011-8-3 14:53

據說哩隻手制最大特點係舒服﹑十字健﹑連射。手感我始終比較關注佢個手感。你話L3﹑R3比原裝要實/硬我都可以接受,但早幾日見過實物的確大隻左d。如果佢支援震動的話仲可以考慮下。

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

據說哩隻手制最大特點係舒服﹑十字健﹑連射。手感我始終比較關注佢個手感。你話L3﹑R3比原裝要實/硬 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-8-3 21:59

手感其實可以,因打慣D3....所以要適應...
我用來打C0D的就因用L3苗太快...控制不到....如可改善就可打FPS專用
連射要夾槍,因彈速把把不同
十字制不錯手感較好,...可較角度同敏感度不錯....
無震!好輕!
建議:可以不買......
雖然已較市面上其它代用同上代最好了...

進階玩家

各位有人知在哪兒還有賣

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

因為PS3都有d射擊game叫做ok~而原裝手制玩哩類game根本冇咩感覺~今次見哩隻手制好似好堅咁~又唔係貴 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-7-30 21:58

師兄, ps 3有咩射擊game好玩?

黃金玩家

師兄, ps 3有咩射擊game好玩?
JKC710 發表於 2012-2-25 16:05

FPS: COD系列﹑《Medal of Honor 2010》﹑《Crysis 2》﹑《KillZone》系列﹑《Bioshock》系列﹑《Resistance 3》﹑《Rainbow Six: Vagas》系列﹑《Battlefield 3》(多人對戰部份)﹑《Homefront》

TPS: 《Shadows of the Damned》﹑《VANQUISH》﹑Uncharted系列﹑Dead Space系列﹑《Mass Effect 2》﹑《Army of Two: 40 Days》

以上哩D都係玩得吓性價比又唔錯嘅遊戲~Ching可以參考吓~但如果真係講到非玩不可嘅﹑個人會推薦COD4﹑6﹑8(MW系列)~《Crysis 2》﹑《Bioshock 1》﹑《Resistance 3》﹑《Battlefield 3》﹑《VANQUISH》﹑Uncharted2+3