設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: wil-wil

[喇叭組合] KEF Blade - 「愛音樂」Post76 獨家分享會後討論 ...

進階玩家

For sure, Blade is a pretty good speaker... However, for over 200k... honestly, there are tons of other way better speaker... just my comment

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Thanks for organising such a great event. KEF blade is great!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

回覆: KEF Blade - 「愛音樂」Post76 獨家分享會後討論 ...

播等了又等時,一聽就十分感動,尤其小提琴的表現,令人一聽難忘。
不過隻喇叭應該未煲好,或者setting 未完善,聲音好貼箱。期待有更好表現

發送自我的 GT-I9100 大板凳

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

回覆: KEF Blade - 「愛音樂」Post76 獨家分享會後討論 ...

thank you 幫我整返好張相.

發送自我的 GT-I9100 大板凳

進階玩家

今日參加咗KEF Blade - 「愛音樂」Post76 獨家分享會真係好開心呀活動場地真係好正多謝大家,辛苦大家
今日我係第一次聽這座KEF Blade ,但都聽咗好多隻歌,好正呀不過我都覺得對KEF Blade應該重可以發揮佢0既威力?可能真係未煲好掛。至於K2碟,其實我聽黃凱芹&Rob Wasserman隻碟我就愛上了。

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

黃凱芹隻碟真係幾正,如果係用番佢自已D歌就好啦~~

多謝環球送左隻張敬軒BD比我

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都覺張國榮和 Rob Wasserman 最正! 相信少 d 人,效果更好!  不過今次活動真係好受歡迎,亦有好多臨時到 ...
wil-wil 發表於 2011-7-30 18:32

個活動真係搞得好好,thx。

我都好鍾意呢兩隻碟,所以即場訂佐!
Marantz SR7005
Philips BDP-7500
KEF Q700
KEF Q600c
Mirage MX 5.1
請參觀-> 我的家庭影院

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢次我都係第一次去KEF個新SHOWROOM, 估唔到佢地竟然可以係星光行攪左個咁全面既SHOWROOM, 間房仲好岩我地攪EVENT用~~ 希望可以搵佢地傾多D野玩先~~~

尋日個活動真係首次會OVER RUN咁耐, 不過冇計, D歌一來好聽, 二來對喇叭真係聽得人好陶醉, 尤其係中低頻, UNI-Q係有D料到的.

而哥哥既暴風一族同埋黃凱芹既K2 CD, 真係有驚喜, 其他既曲目都吸引到唔小CHING們既注意, 我臨走時 benjamin 問我既CD, 我都唔識答, 要返環球 JEFFERY出手先掂~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
活動場地好正,係尖咀亦都好就腳,遲下仲話灣仔都有場,相信我地可以再同 KEF 搞多些包括 AV 既活動! 講返  ...
wil-wil 發表於 2011-7-30 17:48

仲有無當日活動的相睇, 得1張相
THX

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

由於大家之前忙影音展活動,所以小瑟未有時間完成當日 KEF Blade 活動報告。不過,相信現在佢趕緊工。

仲有無當日活動的相睇, 得1張相
THX
teddyng637 發表於 2011-8-15 14:26