設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: BoB182

[AV擴音機] 兩個只能活一個。。。已加報告係P.1 #2

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

兩個只能活一個。。。已加報告係P.1 #2

曾經有ching講過Lx-83加咗後級,都行到ICE Power

加咗後級當然係繼續行ICE Power,
但最主要前置聲度已pre-out由後級出,
所以感覺浪費咗Lx-83!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

多謝小瑟兄列為精華文章
小弟真係受寵若驚
謝謝
BoB182 發表於 2011-8-1 22:56

唔好咁講啦, 係好野自然就要加以鼓勵麻~~

我睇完你個POST, 我竟然好想執左你部83返屋企試下!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我喜歡83 D 聲多D  可能我本身聽開先鋒M個D聲啦!!! YAMAHA太激啦D聲我覺得 加上我喜歡睇演唱會!!
不過賣邊 ...
ayumi678 發表於 2011-7-22 23:48

咁岩既, 我又係LIKE PIONEER睇 LIVE既聲, 上次試過一次睇鄭秀文隻LIVE, 到依家我都仲好懷念 PIONEER出黎既干淨, 可能有人會話係數碼味太重, 但我就好喜歡呢!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

曾經有ching講過Lx-83加咗後級,都行到ICE Power
giralda 發表於 2011-8-1 23:32

有D咁既事??? 唔係卦, 係我又真係會好想立即轉會架喎~~~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

加咗後級當然係繼續行ICE Power,
但最主要前置聲度已pre-out由後級出,
所以感覺浪費咗Lx-83!

- 發 ...
BoB182 發表於 2011-8-2 06:25

哈哈~~~~原來係咁, 咁如果咁講 IEC POWER點都會有用到既, 不過真正比力喇叭既, 就再唔係IEC, BOB182兄講得冇錯, 真係會好浪費呢~~~~

Post76玩樂網.

銀級玩家

狐滴

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔好咁講啦, 係好野自然就要加以鼓勵麻~~

我睇完你個POST, 我竟然好想執左你部83返屋企試下!!!! ...
小瑟 發表於 2011-8-2 09:02

咁你部5507

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 72# 小瑟

我都係旨在分享同交流啫
Lx-83好快已經俾其他師兄執走咗喇

回復 75# 小瑟
所以唔加後級的話,Lx-83真係一個唔錯嘅選擇。
由其係對我呢D新手,佢份EQ我覺得算係容易調校。