設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: doubt

[外國] Total Recall《宇宙威龍》2012重拍版

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

ching 可唔可以幫手搵個主角我做, 反派都 ok 架, 戲份要多, 唔可以死, 最緊要....嘻嘻, 梗係要同女主角有近距離對手戲啦......(夢話)

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

OK喇﹗
我而家要撇喇﹗返屋企0個時肯定累到PK喇﹗
tinlunlau 發表於 2011-8-27 00:15

師兄繼續努力,支持你...

鑽石玩家

小弟0岩0岩先由片場返來。 捱到通宵﹗(多倫多現時7am)
真係累到嘔呀﹗而家我渣渣林睇下留言然之後見周公。
WYSIWYG

鑽石玩家

睡了幾個鐘終於醒了﹗
Anyway﹐昨天比星期二更加投入。至少不用呆著0甘企。 而且鏡頭上見到我行經過哥連費路﹗
今次哥連費路在是跟我們同樣全天都在片場內。唯一分別係﹐臨記們輪住來入廠。哥連和導演都要留到片廠內。(廠景樓下內其實好熱好鋦﹗樓上和廠景以外就涼爽很多﹗) 我聽工作人員講女主角Kate已經拍完她的戲份了。其它主要演員於Jessica Biel, Ethan Hawke等等我就全沒聽過﹗

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
doubt + 5

查看全部評分

WYSIWYG

鑽石玩家

為期四天的拍攝工作已完成了。可算是大功告成﹗
這幾天做得很累﹐需要休息幾天。

今天趁著自己不用工作﹐走進Kenzo吃拉麵。
見到幾條日本妹傾計﹐我便走埋來跟她們談話。因為Total Recall劇組正在找些日本妹做什麼原宿少女。(我不趁這機會溝日本妹兼拿電話號碼﹐我就唔姓劉﹗哈哈﹗)可惜因語言障礙問題而失敗。不過唔緊要﹐仲有下次﹗

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
doubt + 5 咁你要學日文喇!!:)

查看全部評分

WYSIWYG

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

為期四天的拍攝工作已完成了。可算是大功告成﹗
這幾天做得很累﹐需要休息幾天。

今天趁著自己不用工作﹐ ...
tinlunlau 發表於 2011-9-2 06:11

原來 Ching 都有鬼馬一面~~

鑽石玩家

原來 Ching 都有鬼馬一面~~
victor_wong 發表於 2011-9-4 18:13

Well, it's not like I'm lying!  "Total Recall" is indeed looking for Harajuku girls.  So why not use a legitimate excuse to start talking to some girls?
WYSIWYG

鑽石玩家

哈哈﹗想唔到自從八月尾拍完之後PA哥哥再找我拍多幾日戲。
今次真係有同哥連費路和Jessica有近距離接觸。

初初以為哥連好矮。但一直以來我都係由高處(或低處)看。 今晚我同哥連兜口兜面企0系同一邊先發現Colin其實高過我少少。大約五尺十至十一寸左右。 Jessica Biel就大約五尺六至七寸度喇﹗ 仲有﹐今晚我0地拍0左一場好重要0既戲份。至於係咩我要賣個關子。總之呢場就連Colin都期待已久而且當場興奮喇﹗(呢D人之常情﹐比著係我都會0甘。)

我聽工作人員講拍埋聽日就拍攝完畢喇﹗

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
小瑟 + 10
doubt + 10

查看全部評分

WYSIWYG

鉑金玩家

[YoutubeHD]Lo83TX801co[/YoutubeHD]

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

好期待呢套重拍版本...