設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: jwmc2707

我的影音器材!?(五年後的更新!P.5)

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 yin206 於 2008-10-6 18:20 發表
因為唔係我用架
SINE,sub,後置,全都不是我用的XD
係岳父新屋用的Smilies011

oic,明白了,yin兄是技術顧問!(主要係負責用)Smilies010 :lol

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

你睇下我個影院分享就知我放唔落個12"subSmilies027

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

我個o係孖位$600,特性就o係佢裏面塊導電片,外面鍍o左18K白金,裏面o係紫銅,所以導電性能非常之好!
用o左之後我部LCD顏色同層次感都好o左,部AMPo的分析力好o左,我絕對推介俾大家用o既!
我過年會買佢o既濾波拖板,非常之堅Smilies014 ,不過就要成$4200:funk: ,所以要等雙糧花紅先有錢換:'( !!!!!
同埋換隻15寸EARTHQUAKESmilies011
我以前o係用KEF-IQ7,IQ2C,但係我厭o的聲溥,聽歌就好,睇戲打機就差好遠囉!(因為小弟鐘意打機睇戲多!)
之後,個fd叫我用呢隻PSB,用完之後,簡直o係無得頂呀Smilies018 !尤其是睇槍戰Smilies013 同打鬥,非常勁,好有埋身感!
我條原裝CV4買o左$2500,每條o係有兩粒23A電通住O既!用o左大半年,都OK!
我個o係SW120!

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 jwmc2707 於 2008-10-7 00:19 發表
我個o係孖位$600,特性就o係佢裏面塊導電片,外面鍍o左18K白金,裏面o係紫銅,所以導電性能非常之好!
用o左之後我部LCD顏色同層次感都好o左,部AMPo的分析力好o左,我絕對推介俾大家用o既!
我過年會買佢o既濾波拖板,非常之 ...

thx jwmc兄詳盡講解,你介紹個SINE冷凍蘇面都好毒吓,聽完好有興趣呀,蘇面仲註明負196度,真係又寒又毒呀!Smilies011

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 jwmc2707 於 2008-10-7 00:19 發表 [url=http://www.post76.com/discuss/redirect.php?goto=findpost&pid=90574&ptid=7832]
我過年會買佢o既濾波拖板,非常之 ...

咁你知唔知sine銀色面入面又係銀色有乜特別呢?

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

唔o係好明?有冇相睇!

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

請指教

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

請問師兄圖中果D端子既防氧化 / 防塵套O向邊度可以買到, 同大約幾錢??

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

請問入面邊到銀色?

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 JKC710 於 2008-10-8 01:50 發表

請問師兄圖中果D端子既防氧化 / 防塵套O向邊度可以買到, 同大約幾錢??

D端子既防氧化o係鴨寮街o既永成買,大約$50!