設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[其他] 從美國訂回來的 Vulkano ,平香港七百幾蚊,效果真的不錯。

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

很久無買嘢,有日係灣仔見到有鋪頭賣緊Vulkano,有晒Demo,又電腦,iphone,ipad,三星i9000等
全部睇到,又快又順,唔係流嘢,攪到我想即俾$1900 買佢返去。但想起 MagicTV 好似都快有這些功能,
所以都係返去睇睇先,問MagicTV 話只有 MTV7000 先會有串流, ,失望,正想返去灣仔買
之前,係網上揾到有得賣,買兩隻又平啲,所以立刻揾個朋友一齊訂,結果訂2部連運費一共 $2333,即
係$1166.5 一部,平香港$732 蚊

包裝都唔差

包裝都唔差

包裝都唔差

配件有晒號碼

配件有晒號碼

配件有晒號碼

全家福

全家福

全家福

setup 真係超簡單

setup 真係超簡單

一步一步做 so easy

setup 真係超簡單

最正係連 MagicTV 都有得擇

最正係連 MagicTV 都有得擇

最正係連 MagicTV 都有得揀

完成 setup

完成 setup

完成 setup

iphone 3GS 睇

3 星 i9003 睇

3 星 i9003 睇

3 星 i9003 睇

電腦睇

電腦睇

電腦睇

仲可控制埋我部 MTV3200D

我宜家可以用 IPHONE ,I9003 係街睇即時電視又可轉得台,
仲可以睇返之前錄影咗嘅節目添,下次去旅行,係酒店最有用。
這部機嘅設計真不錯,因佢有AV LINE IN ,所以我會遲啲把
我啲舊VHS帶轉晒做 720P FILE ,慳番的位。正

評分

參與人數 4威望 +35 金錢 +10 收起 理由
小瑟 + 10
狐滴hp2210 + 10
wil-wil + 10 + 10 Nice Sharing!
edlsang + 5

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Very nice wor
Where to order??

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 2# fshair

w w w . myvulkano.com/products_volcano_platinum.html

2萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

110V or 220V

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

110V or 220V
4pk 發表於 2011-7-2 02:47

110 - 220v
input
composit x1
component x 1
audio x 1 ( 無錯,只得一個 )

output
component x 1
hdmi x 1
audio x 1

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
4pk + 5

查看全部評分

2萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

Thz ching

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

從美國訂回來的 Vulkano ,平香港七百幾蚊,效果真的不錯。

想問下iPhone 解像度可以出到幾多?我都想買

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔知出電腦是否1920x1080呢 ?

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

Vulkano係咪要搏LAN?  我都唔係好明個原理.

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 1# digcom

CHING which website to order ?!
Elac 249 & 241
KEF Q500 surround speaker
KEF T101 Atmos speaker
MK X10 Subwoofer
Yamaha CXA5100
Ediscreation 後級 7ch
Ediscreation HIFI HTPC
Panasonic 65VT60H
Rockna wavedream Dac
Modwright LS100 & KW