設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: siukit_siuhan

[請教] 心大心細入邊部?!

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔好笑我見識少,昨晚只玩god of war collection隻第一集都不亦樂乎,震撼的大Boss+史詩式的音樂,配大電視 ...
siukit_siuhan 發表於 2011-6-30 13:25

戰神本身在ps2年代已經好強,只係當年d人只識玩日系game,對鬼佬野充耳不聞.....

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

「xbox陣營,另其實自己傾向PS3多一點,畫面同音效比較下應好些,」錯哂, 係玩機既人都知, 如果係多平台既G ...
puredirect 發表於 2011-6-29 19:18

首先,樓主就算錯晒都好正常,如果唔係都唔駛入黎問,人地只係新手。
其次,係玩機既人都知,ps3出得唔好同開發平台冇直接關係。

我唔知係你字面上有問題定係你原意係咁,我覺得你好唔尊重人,個個都識就唔駛入黎問喇...

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
puredirect + 3 SORRY...

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

講起PS3就慘買4部全部死亡黃燈壞哂!!! 咩版都齊!! 唔開又壞,開完唔讀碟又壞唔知佢想點!!! 唉.....以後唔信SONY 整一部要千四蚊
我咁講唔代表XBOX360無事 我自己都有3部 有兩部試過2次3紅不過有保整番!!! 之後賣番出去 只係得番一部自己有時玩下!!!
天生梗係同遊戲機有仇!!!
(我係六號檯既人)

銀級玩家

講起PS3就慘買4部全部死亡黃燈壞哂!!! 咩版都齊!! 唔開又壞開完唔讀碟又壞唔知佢想點!!! 唉.....以後唔信SO ...
ayumi678 發表於 2011-6-30 18:36

係唔係你屋企大塵.....
我個朋友同你一樣命運.....

唔係講笑,我部XB換左6次,P3整左一次(當然,P3比較少玩,XB就晚晚OT)

星級玩家

講起PS3就慘買4部全部死亡黃燈壞哂!!! 咩版都齊!! 唔開又壞開完唔讀碟又壞唔知佢想點!!! 唉.....以後唔信SO ...
ayumi678 發表於 2011-6-30 18:36

咁恐怖~!>?唔係呀化~!?
想當年ps1玩番梘玩什麼左趺右趺都完好無缺...

銀級玩家

咁恐怖~!>?唔係呀化~!?
想當年ps1玩番梘玩什麼左趺右趺都完好無缺...
siukit_siuhan 發表於 2011-7-1 00:16

以前D機一兩塊電路板,但如今成部簡化PC咁....命運自然唔同。
無可否認,我家中嘅PS2 DC SS 全部正常運作中....

星級玩家

另師兄, 係咪呢隻uncharted2追加資料版~!? 問過店員, 佢話係架...
原來好景的d game都算平, 呢隻全新$200左右, 同步見信和賣緊$230~260不等, 行多幾步省餐了晚飯~!!

今日又入多4隻, 我見師兄們咁推介uhncharted, 入埋第1集, 我通常鐘意由第1集玩起, 好feel d, 同可見證每集的進/退步, 另call of duty warfare2最貴, 重要是2手, 不過很新冇花, $23x, 謝謝各位的推介~!!

評分

參與人數 3威望 +25 收起 理由
@肥狗仔@ + 10
大佬John + 10 我今晚都入左
lkljason + 5 入得好

查看全部評分