設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[●慈善義賣●] 劉美君 [Love Addict]簽名版只限三張(義賣到期日6月27日23:59)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我諗有留意我地頭條新聞既朋友都知, 我地6月份可以講話係劉美君月, 劉公子出左既大碟, 我地係上星期六就聯同環球係大昌攪左個分享會, 現場氣氛非常之好, 劉小姐仲同各位到場既版友簽CD留念, 之後仲同大家傾下計, 分享一下新專輯既點滴, 詳情可到AVBLOG睇返當日盛況.

但當日冇去到既朋友, 如果你都想可以擁有一隻由劉美君親筆簽名既 "頭版德國壓制發燒CD+DVD" 既話, 依家機會黎勒, 我地搵劉公子專登簽多三隻CD比我地76既版友, 而我地又知, 我地76既版友不嬲對做善事呢家野, 絕對係不甘後人既, 所以今次唔好玩抽獎問問題咁冇意義勒, 我地一於玩 "慈善義賣", 如果大家都想做善事, 又可以囉到呢隻簽名CD既, 就快快留意下面既玩法勒~~~

拍賣底價: HKD$7.6元
截標時間: 2011年6月27日23時59分
出價方法: 請直接按回復出價

得勝者請到7-11做個中標價的慈善交易,就可拿它回家。

為免混淆及重複,收據由小瑟保留,多謝各位善長仁翁!(呢段野係抄kickass兄既! )

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 8威望 +80 收起 理由
minimoai + 10
sunboy + 10 Good !
rlwk2009 + 10
lkljason + 10
ctwdavid + 10
leo25 + 10
mankoo米高 + 10
SonSon + 10

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔該 $207.6~~~

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

$207.6 me too

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +10 收起 理由
wil-wil + 10 + 10

查看全部評分

新仔會員II

76 榮譽VIP勲章

拍賣底價: HKD$7.6元 又做義賣,  會唔會影低左Prudence 架, CHEAP 左小小呀, suggest拿拿聲mark 高佢啦!! 小學生咩!

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

拍賣底價: HKD$7.6元 又做義賣,  會唔會影低左Prudence 架, CHEAP 左小小呀, suggest拿拿聲mark 高佢啦!! { ...
七彩小生 發表於 2011-6-22 09:19

咁你可以出$76000

你有無聽過多多益善,少少無拘,加上今日先係第一日,有人行出第一步,先會有其他更高既價錢出現!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

INT. AMP : soulnote a1
CDP :soulnote c1
TV :LG OLED GX55
AMP:Pioneer SC-LX89
BDP:PHILIPS 9700
前置:ATC 20
中置:KEF XQ50c(AQ)
SUB仔:SPL1000-ULTRA

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 4# 七彩小生

相信是這裡的版友都知道底價定在$7.6是象徵什麼意義,c兄請放心吧

至於拿拿聲mark高佢呢樣野做善事係講求出真心,見到版友第一口價出幾多嗎?

小生兄: 仲未見你出價呢?

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +10 收起 理由
lamdog + 10

查看全部評分

Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

咁你可以出$76000  

你有無聽過多多益善,少少無拘,加上今日先係第一日,有人行出第一步,先會有 ...
lamdog 發表於 22-6-2011 09:59 AM

咁又未必要去到七萬六,但有就更加高興萬分!  

過程中如果有版友先達到$760,可以唔駛等結果就先拿走屬於我自己收藏的一張(只得一張珍藏)

做善事最重要呀! 來吧!

黑鑽玩家

另外我建議所有最終勝出者均可獲得最後勝出價相同分數!

例如用$1000元勝出,該會員便可獲得1000分,如此類推

#最後要等小瑟兄公佈此方法在安排上是否可行#

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

support though not bidding!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

另外我建議所有最終勝出者均可獲得最後勝出價相同分數!

例如用$1000元勝出,該會員便可獲得1000分,如此類推 ...
mankoo米高 發表於 2011-6-22 10:31

GOOD!!! 呢個提議都好呀~~~ 快快快, 一齊來做善事吧!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.