設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: R.C.

[喇叭組合] 新後置開箱-Mirage OMD5 (上牆相 update 10/6)

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 330# R.C.

本來打算買OS3,但睇咗ching都買OMD5,好奇睇OMD5個spec,發現重好個OS3,Amazon有得賣,所以買來試試。

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

終於收到了,試聽一下,比我的Mirage OS3-FS原來是差距不太大,真的是好喇叭!

4盒Mirage OMD5

4盒Mirage OMD5

開盒

開盒

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
R.C. + 10

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 332# vcom

一次過四隻,勁呀!

以上嘅我全部都無,但係好想擁有

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

discontinued item 真係買一隻,小一隻呀!

高級玩家

discontinued item 真係買一隻,小一隻呀!
vcom 發表於 2012-1-22 23:47

請問你是用那間代運的,如果訂2隻太約多少運費,謝謝。

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

請問你是用那間代運的,如果訂2隻太約多少運費,謝謝。
rewai 發表於 2012-1-25 23:42

ching,試試看http://www.comgateway.com/CGW/co ... a89L2UFRPNWgH72o%3D
兩隻大約千元多D,我計過係平過Ebay的,它的網頁內有運費的計算的。

高級玩家

ching,試試看
兩隻大約千元多D,我計過係平過Ebay的,它的網頁內有運費的計算的。 ...
vcom 發表於 2012-1-26 12:43

請問一個大約有幾大size和重量。我見個體積都幾大。你運4個是否千五元左右。
Thank you

高級玩家

我都係有ching介紹我經"bidbuy4u 美國代購"去Amazon訂,應該新年後到 ...
galleryng 發表於 2012-1-21 15:53

請問用bidbuy4u代購,大約價錢是多少,謝謝。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問用bidbuy4u代購,大約價錢是多少,謝謝。
rewai 發表於 2012-1-26 23:05

未收貨,未知最終幾錢,但收費如下
貨品費用 :        US$719.52 (四隻)                                                                                               
服務費 :        HK$80.00
美國到港運費:每KG收 US$8 (連包裝),不足1KG亦會以1KG 收費 , 到貨後如實際重量與估計重量有別會退回 / 補回差價。

高級玩家

未收貨,未知最終幾錢,但收費如下
貨品費用 :        US$719.52 (四隻)                                                                                               
服務費 :        HK$80.00
...
galleryng 發表於 2012-1-26 23:25

請問估計要有幾重,同size有幾大箱。
       thank you