設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[討論] E3 2011綜合資訊 (207樓~「E3最佳」出爐~BioShock Infinite成大贏家)

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

11月好多Game要買

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

TECMO

[預告片/遊戲影像] 遊戲名稱: 忍者外傳 3
龍隼的右手被咀咒了,於是去找尋幽靈公主。(前半句係真的) ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-6-7 12:18

過往爛面隻龍忍冇人能及,只有人跟佢.....
早矢條粉腸,頂佢個X,上隻"色盲"好地地一隻神作倒頭去抄"忍者狂刀",已經佢條友好垃圾。
今隻抄得仲足,一擊QTE一模一樣.....
本以為未玩唔應該批評,但睇片已經頂唔順。

不過,幾有氣勢。

睇黎龍忍將進一步變成一隻普通動作game........
但死死氣都係要買,鬼叫龍忍fans咩.....

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

那個NG3....係個畫面太黑定我眼力差?d斷肢去左邊?= =
@肥狗仔@ 發表於 2011-6-7 12:28

我剩係留意示範條友反應好慢,同以前x360示範條友確定唔係同一人,
同d敵人冇咩反應....唔通"下下忍"係咁....

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

過往爛面隻龍忍冇人能及,只有人跟佢.....
早矢條粉腸,頂佢個X,上隻"色盲"好地地一隻神作倒頭去抄"忍者 ...
marcolau 發表於 2011-6-7 12:52

佢未出片我都估到係咁,不過哩隻我唔買都得嘅。今年E3我都係留意一隻game而且....

銀級玩家

佢未出片我都估到係咁,不過哩隻我唔買都得嘅。今年E3我都係留意一隻game而且.... ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-6-7 13:11

我都預左一定冇好下場,所以冇期望,只係估唔到變左忍者狂刀。
gameplay感覺好差,好似睇緊隻普通動作game咁.....一D深度都冇。

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都預左一定冇好下場,所以冇期望,只係估唔到變左忍者狂刀。
gameplay感覺好差,好似睇緊隻普通動作gam ...
marcolau 發表於 2011-6-7 13:47

我見佢結合左QTE/滑行/暗殺/攀爬/惡魔之右手。玩起上黎比較多元化,唔好當佢係忍龍的話,還算不錯的。

黃金玩家

頭先先得閒睇埋GTTV果段MW3實機演示(見P.3)。感覺就係唔合格,相比起MS發佈會果段演示更差。COD哩隻game近年好得意,當然好大機會係兩個工作室的問題,但當MW2改善左無限刷人哩個盲點後,OPS仍然有出現,當OPS嘅槍聲同後助力開始有少少感覺之後,家下MW3又返返去MW1﹑2時的發豆器聲。就算唔計上述缺點,哩個證券交易所關卡都非常之差,正如之前媒體所劣評,整個流程就係一路打落去,幾乎冇起伏的。臨尾果度打下飛機算係火爆位。5份之4流程都幾無聊下。前兩集嘅USMC/Ranger路線雖然都係一路打,但基本上都富有節奏感的。今次哩個Delta Force係華爾街度打居然打到好似驅趕示威者咁嘅規模,抵比人噴的。我見之前媒體讚果個倫敦關卡做得好,今次冇展出到真可惜,不過事實上MS發佈會果段都唔算差,系列傳統的「靜」和「動」都有所發揮,只不過玩家都厭了。頭先睇到GTTV那個分數....

黃金玩家

更新d預告片/實機影像先~之後先慢慢編入目錄度~

[YoutubeHD]OvdE6Z8UU-g[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]5v4EVo2z75U[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]4XBlcCVuW9E[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]AzQAdspwTdA[/YoutubeHD]

黃金玩家

PSVita 暫時已知作品:

Uncharted: Golden Abyss
街霸 X 鐵拳
LittleBigPlanet
Modnation Racers
WipEout 2048
真三國無雙
Ridge Racer
BLAZBLUE CONTINUUM SHIFT Ⅱ PLUS
RULN
Little Deviants
VR網球4
Sound Shape(暫名)
天珠

還有超過80款新作開發中~

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

等多兩粒鐘睇任記~