設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: sutter

Star Light 容祖兒演唱會BD實物圖

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2008-8-24 22:30 發表

唔出奇丫!
不過對我黎講Karaoke Version吸引力唔大:lol

Why???:lol
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

因為都唔會o係屋企唱歌,齋欣賞live show要Karaoke Version黎做乜喎,貪佢d字阻訂咩;P ;P ;P ;P

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2008-8-25 00:29 發表
因為都唔會o係屋企唱歌,齋欣賞live show要Karaoke Version黎做乜喎,貪佢d字阻訂咩;P ;P ;P ;P

我淨係想要D歌詞炸;P
唱K用VCD都得la.........仲買BD唔洗$$咩:lol
你估我係迷兄咩;P

呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

進階玩家

隻碟斷晒貨, 我去德發搵都冇. 卒之買左陳奕迅Moving on stage1

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

今日行大眾都有,friday行cd warehouse都幾唔覺斷
統一價$268

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 Ricky24000 於 2008-8-25 00:32 發表

我淨係想要D歌詞炸;P
唱K用VCD都得la.........仲買BD唔洗$$咩:lol
你估我係迷兄咩;P

A~ A~咩你拖我落水嫁,又關我事...:L
就算我要亂買野,都係買電影多過買演唱會啦,因為呢排少聽廣東歌和英文歌了,梅艷芳和張國榮都走了,其他新人歌手唱得麻麻地...:'(
其實我仲有聽歌的,不過...係日/韓文歌...:lol :lol :lol
唔信,比圖你睇就明白了...Smilies010

不過話時話,聽歌仔,買DVD就掂了,無必要買BD的,因為聽多過睇...:lol (仲有好多都未影相...Smilies027 )

04-(日本)島谷瞳-2004巡迴演唱會 追憶+LOV[三區封面].jpg
05-(日本)安室奈美惠-FILMOGRAPHY 01-05 [三區封面].jpg
05-(日本)酒井法子 COMPLETE DVD BOX (DVD7枚組)[二區封面]原封大盒.jpg
05-(南韓小天后-唱日本歌)BOA - HISTORY OF BOA (LIVE CONCERT)[三區UMD封面].jpg
06-(南韓小天后-唱日本歌)BOA Outgrow (CD+DVD)[三區封面]原封.jpg
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-9-22 00:36 發表

A~ A~咩你拖我落水嫁,又關我事...:L
就算我要亂買野,都係買電影多過買演唱會啦,因為呢排少聽廣東歌和英文歌了,梅艷芳和張國榮都走了,其他新人歌手唱得麻麻地...:'(
其實我仲有聽歌的,不過...係日/韓文歌...:lol  ...

迷兄,請問隻島谷瞳掂唔掂呀?Smilies027

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 名偵探柯南 於 2008-9-22 08:52 發表

迷兄,請問隻島谷瞳掂唔掂呀?Smilies027

我個人就ok!XD
音質係有 pcm / dd
畫質一定係mpeg-2
歌曲,好好聽,條女幾好樣...:lol

所以我唔知道你想問邊到掂唔掂囉...Smilies027

比多幾張圖片你睇下先...Smilies026

04-(日本)島谷瞳-2004巡迴演唱會 追憶+LOV[三區封面].jpg
04-(日本)島谷瞳-2004巡迴演唱會 追憶+LOV[三區背面].jpg
04-(日本)島谷瞳-2004巡迴演唱會 追憶+LOV[三區內部].jpg
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-9-22 19:45 發表
歌曲,好好聽,條女幾好樣...:lol

雖然係幾靚
但佢塊面好多粒粒,連呢隻dvd都可以睇得幾清楚,唔敢想像高清會點...