設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

SAMSUNG 做 TV雖然係勁進取, 不過SERVICE同QC都唔掂.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
又一例子.......日日都見到勁多又勁靚既 TV廣告, 一般用家都唔知 SAMSUNG既 "好" 野....
http://avbuzz.com/bbs/av/diss.php?tid=100065&ordering=asc
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

曾幾何時我真係考慮過買samsung機架!XD XD XD

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

固此 Samsung / LG 一類韓國品牌,無論 spec. 點吸引同價錢點平,我都唔會買。
因為真係聽得太多。
而且之前有 friend o係裡面做 CS,知道佢地 D parts 成日都無存貨,整襯機都有排等,真係怕怕。:Q :Q

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

其實有一點響中間 , 佢係咪可以唔簽收部機KA ??

如果早幾年買三星 , D野都叫OK 既 , 今時今日就好難講 ~

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

而家 Samsung D LCDTV 好似全部都係大六造,賣價又拍住 日系品牌,食水都好深下囉 Smilies015 Smilies015

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 名偵探柯南 於 2008-8-5 09:34 發表
而家 Samsung D LCDTV 好似全部都係大六造,賣價又拍住 日系品牌,食水都好深下囉 Smilies015 Smilies015

新果隻 6系唔知係咪都係大陸做呢?

三潮玩家

原帖由 lkljason 於 2008-8-5 09:36 發表

新果隻 6系唔知係咪都係大陸做呢?

應該無走雞架啦。
據我 friend 除左頭批幾千部用黎派街做 demo 果D,應該全部都係大陸做。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

嘩......samsung真係醒, 係街 demo果D就韓國造, 其他全部大陸做, 佢真係識做生意呀~~~
不過佢又月做月大呢下野真係吹佢唔脹呢~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

價錢平d ,function又同日系機相差無幾,初期既質數又呃得o下人,加上外形都算幾殺食,香港同大陸人點會唔buy丫!

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 名偵探柯南 於 2008-8-5 09:38 發表

應該無走雞架啦。
據我 friend 除左頭批幾千部用黎派街做 demo 果D,應該全部都係大陸做。

咁樣取巧法真係好有老千feel播!