設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[情報/開盒] HG 重戰機 入X2(AUG, A-Taul), 智惠理嘉美尤

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

1/12 嘉美尤 $130 , yahoo手痕bid
HG A Taul $45 , yahoo手痕bid
HG AUG $120, HG重戰機出左三隻, 咪入埋佢囉.
HGUC Rick Dias $70, 有得儲高達專用油, 入埋
Rick Dias 專用油(藍) $30
田宮2000砂紙 $15
田宮粗目compound $25
田宮Finish compound $48, 官網果度無左呢幾支野, 寫住coming soon, 唔知係咪短缺呢, 另外GSI GX 白, 光油都冇晒...

1/12 智惠理原型, 同幾年前買既古華多羅湊夠一pair. 之前儲Z角色盒蛋儲晒D 哈曼,科,愛瑪,花...硬係無嘉美尤...一比之下先知,之前件古華多羅真係超靚件..新呢隻好多橙皮, 右手指有氣孔, 不過我唔係投拆, 呢件係我想要既野, 後天修正吧.

A-Taul說明書同配色表...同成形色差好遠, HG黎講好唔尋常...

最唔尋常係叫你買舊版1/144換件落去升級....B記好似都唔係好清楚出呢個系例既定位取向/目標...唔怪得出左三隻就KO...

Aug...久違龍星丸既金色膠..

另外搭單求幫, 邊度有呢個系列既長頸鹿同班馬?(除左皆旺)

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
DVD迷 + 5 精品文章

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

嘩~入得好重手播...

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 2# DVD迷

大佬入親野有邊輕手呀

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  DVD迷

大佬入親野有邊輕手呀
kennykky 發表於 2011-4-20 21:11

呢個當然啦,你估好似我哋兩咁呀,成大半年多,都冇咩買過玩具了...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢個當然啦,你估好似我哋兩咁呀,成大半年多,都冇咩買過玩具了... ...
DVD迷 發表於 2011-4-20 09:19 PM

返工都返到個人散晒啦
我家下都係星期日或假期先有少少時間開機打
如果要同d仔出街我個星期日就無左架啦
咁入貨做咩呢

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

返工都返到個人散晒啦
我家下都係星期日或假期先有少少時間開機打
如果要同d仔出街我個星期日就無左架啦
...
kennykky 發表於 2011-4-20 21:22

你可以當同個仔仔玩模型,好過我連一個好仔仔都冇...
你又可以當同個仔仔一齊打下機都好過自己一個打啦...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

回復 5# kennykky

有冇搞錯. 個仔唔玩高達... 點做老豆.

科林版主

泰垣

你可以當同個仔仔玩模型,好過我連一個好仔仔都冇...
你又可以當同個仔仔一齊打下機都好過 ...
DVD迷 發表於 2011-4-20 09:31 PM

唔係佢地無時間,係我無呀

科林版主

泰垣

回復  kennykky

大佬John 發表於 2011-4-21 01:04 AM

咩呀,佢有呀
所有三國bb都係佢架,我無份架
佢重有hg架

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

回復  kennykky

大佬John 發表於 2011-4-21 01:04

我鍾意大佬John呢句...個仔唔玩高達模型...點做人老豆呀!x2