設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

最近入左咩........

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
近期真係冇update過d咩,多數都係轉貼人地d野......^^
其實一來少買野,二來懶得影。
不過今次想多謝一吓"傻小子"(傻兄),所以update一吓啦......^^

先講左隻鐵人式先,呢隻就係傻兄送比我嘅生日禮物,雖然遲左成個月,
其實當日傻兄約我話因為我樓下開左間新模型店,同時拎份生日禮物比我......
我當然唔知係咩啦,但傻兄一場黎到,我都只係一心想同佢行模型店啫.....
點知佢山長水遠黎就只係純粹拎份生日禮物比我,唔行模型店,當時我真係唔知講咩好,

其實傻兄太客氣喇,上次幫你只係便心,但估唔到你比咁厚禮,下次唔駛喇...^^
到呢刻我都唔知講咩好,所以都係一句"多謝傻兄"。

三國BB我都話一定入,因此趙雲冇得走啦...^^

幾星期前入,本身冇咩GAME好買,諗住買PS3嘅MGS4玩吓.....

但結果買左呢3隻︰
1, the iDOL MASTER $110,百一蚊全新,比女友玩真係抵到爛,而且又好玩.....
不過同上集唔同,上集係育成,今集係節拍。

2, BURNOUT Paradise $160,BURNOUT 3真係超好玩,但最衰佢集集玩法都唔同,所以唔敢亂買....今集得個靚字.....$160差唔多啦,但都係BURNOUT 3最正.....

3 sega superstars tennis $115,一個字「平」,又可以online,女仔又岩玩.....抵買!!

三隻加埋都係3舊幾,有排玩,好過一隻幾粒鐘爆機嘅MGS4($379),所以唔買住...^^

另外,PS3頭D,$199連特典,所以都話唔駛心急啦,但$199都未能另能心動,因為一隻hit game咁快回落到$199一定好玩有限,所以....$150先同我講啦.....

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
DVD迷 + 10 精品文章

查看全部評分

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 marcolau 於 2008-8-3 02:46 AM 發表
近期真係冇update過d咩,多數都係轉貼人地d野......^^
其實一來少買野,二來懶得影。
不過今次想多謝一吓"傻小子"(傻兄),所以update一吓啦......^^

http://f20.yahoofs.com/hkblog/po ... 2U-_8/blog/ap_20080 ...

我隻趙雲做緊無繨同補偷膠:lol
做咩唔入mgs4呀..........
ps3 行版頭文字d:@ :@ :@ :@ 一題起想殺人呀199.......100蚊都唔好買呀,無online mode我都算啦,佢連update都無,水貨加左3部新車啦,行貨呢??????我打過去sony 同capcom
sony話幫我將意見/投訴係有機會o既情況之下交俾segaSmilies013 Smilies013 Smilies013
capcom話你唔係第一個打黎,我地都同sega講過,不過sega無回覆,我地都幫唔到你,我買果時299架,我可以點呀,capcom講:如果下次我地代理sage d game佢又cut online mode你咪唔好買我地d貨買水貨囉,
我聽完傻左唔識點再問佢

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 kennykky 於 2008-8-3 03:41 發表

我隻趙雲做緊無繨同補偷膠:lol
做咩唔入mgs4呀..........
ps3 行版頭文字d:@ :@ :@ :@ 一題起想殺人呀199.......100蚊都唔好買呀,無online mode我都算啦,佢連update都無,水貨加左3部新車啦,行貨呢??????我打過去s ...

MGS4....因為我唔係佢fans囉........
只係因為P3冇咩GAME好玩,而又係大作所以我會買黎睇門口....
所以頭d落到$199係有原因嘅.....

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 marcolau 於 2008-8-3 05:17 AM 發表

MGS4....因為我唔係佢fans囉........
只係因為P3冇咩GAME好玩,而又係大作所以我會買黎睇門口....
所以頭d落到$199係有原因嘅.....

明白,心情低落中

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

真係冇見你上線一排了,係唔係工作忙著....
我呢排都少咗買模型,上個月先買咗兩隻十二吋北斗,加呢兩日買咗仟幾蚊藍光碟...:L

遊戲方面,暫時冇咩好玩的...;P

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

專業玩家

回復1 # marcolau的帖子

你知就好囉,XD

專業玩家

回復2 # kennykky的帖子

睇開啲啦,店大欺客,
(另外有一個不明睇法,
香港翻版盛行,日本仔睇唔起我哋。)

另外有一問,有冇朋友知道DeaDrising点取鐳射劍
喺無限模式生存到幾day?

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

真係好耐無見:handshake
最近砌緊乜?Smilies009

銀級玩家

原帖由 DVD迷 於 2008-8-3 10:09 發表
真係冇見你上線一排了,係唔係工作忙著....
我呢排都少咗買模型,上個月先買咗兩隻十二吋北斗,加呢兩日買咗仟幾蚊藍光碟...:L

遊戲方面,暫時冇咩好玩的...;P ...

冇開post啫,我有上黎架,你買左咩我都知...^^

銀級玩家

原帖由 j.w 於 2008-8-3 13:21 發表
睇開啲啦,店大欺客,
(另外有一個不明睇法,
香港翻版盛行,日本仔睇唔起我哋。)

另外有一問,有冇朋友知道DeaDrising点取鐳射劍
喺無限模式生存到幾day? ...

唔關日本仔事嘅....
好聽d就for japan only,唔好聽就根本sega就冇能力......

DeadRising,好耐個囉,都唔記得,不過最好用一定唔係鐳射劍.....係手電鋸+3本書。
無限模式生存幾多日,係睇你玩到幾多日喎....