設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[已售] Belkin 8

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

Belkin PureAV Isolator Home Theatre Surge Protector 8 (只有一件)
99.99% 新未開盒..冇單..英國空運到港...
上次買一大堆嘢....買多咗一盒做 spare ...

待有緣人 pm 出價.....

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
Panasonic TH-P42G10H (PE LAB ST)
Pioneer SC-LX73 (Viablue X60)
Pioneer BDP-320 (Ortofon 3900 Silver)
Panasonic DMR-EH58
FS: Quad L-ite CS: Quad L2C
Sub: Emotiva X-Ref12

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

請收PM!Thanks!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

排隊.....

星級玩家

回覆: Belkin 8

我見到有六七個ching send咗pm給我,但是我唔係屋企,唔記得咗運費幾多錢,只記得一個都要成£56/HK$784,這個價錢仲未計運費,運費會一人一半,確實價錢會今晚10:30左右公佈,若到時各位ching仲有興趣,請留post後再pm,達者為先,希望會比較公平一點。

注: 我不是為了賺個些少,只想給76 ching 有一個快捷方法去擁有belkin8。

不喜勿插,謝謝。

發送自我的 Desire HD 大板凳

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

我見到有六七個ching send咗pm給我,但是我唔係屋企,唔記得咗運費幾多錢,只記得一個都要成£56/HK$784, ...
fokfok 發表於 2011-4-12 15:45

我已PM咗,請確認賣價再PM我商議喇!Thanks!

星級玩家

公佈價錢...
HK$1,200

進階玩家

HK$1,200
果言不是賺些少

星級玩家

果言不是賺些少
yeung0821 發表於 2011-4-13 09:29

如果你知道運費幾多錢...你就唔會咁講了
Panasonic TH-P42G10H (PE LAB ST)
Pioneer SC-LX73 (Viablue X60)
Pioneer BDP-320 (Ortofon 3900 Silver)
Panasonic DMR-EH58
FS: Quad L-ite CS: Quad L2C
Sub: Emotiva X-Ref12

星級玩家

C 兄,我係amazon 買野,試果買d 寵物用品,價錢對返只係 hk$150,但要另收 hk$400 handling free,問過amazon,回覆係話有d 係seller 要求,所以最後放棄,你個case 我明白的。

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

HK$1,200
果言不是賺些少
yeung0821 發表於 2011-4-13 09:29

賺些少啦...我2月單獨買左1個都係!))#咋...