設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] 今日的戰利品...

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

RR7就買到,仲平你10皮添,不過喪屍rdr就無咁平嘞!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

RR7就買到,仲平你10皮添,不過喪屍rdr就無咁平嘞!
lkljason 發表於 2011-4-16 17:40

那先恭喜你買到靚價rr7...
喪屍版再等下先啦...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

今日的戰利品...

多謝!有機會行開再睇吓

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

2萬

三潮玩家

J J

今日試玩RR7過,速度感同爽快度係唔同d,估唔到online都仲有人玩,好有果時玩街機挑機feel

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今日試玩RR7過,速度感同爽快度係唔同d,估唔到online都仲有人玩,好有果時玩街機挑機feel ...
lkljason 發表於 2011-4-18 00:24

唔出奇,好玩一定繼續出續集的,好似呢個rr系列咁,明年又有新作了,實感賽車:RR: Unbounded...
[YoutubeHD]G6BEjMgvVz0&feature=player_embedded[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
lkljason + 5 good!!!!

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

終於俾我用game換game換左隻360 red dead, 跟手上網下載左喪屍下載包
畫面幾靚, 我一上馬就停唔到周圍去, 因為d景色做得唔錯, 由其晚上時天空上星星, 更是一絕
西部牛仔唔同gta, 佢周圍都係大自然, 好似去緊旅行咁, 感覺唔錯. 去打獵又得, 你會體驗到上得山多終遇虎, 有次係山上, 真係有隻虎以極高速撲埋黎, 死左幾獲!! 好過癮! 有時係曠野無啦啦有人叫你要你幫佢, 你又可以出手相助, 有次行行下係曠野有條女叫help, 行埋去望下, 我諗唔到佢會拉我落馬, 仲偷我隻馬走, 即刻追佢9條街, 用繩邦鬼住佢, 丟佢落海 哈哈, 仲有好多任務等你去做, 整體真係做得幾好, 設計得又好!!底佢羅獎!!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

終於俾我用game換game換左隻360 red dead, 跟手上網下載左喪屍下載包
畫面幾靚, 我一上馬就停唔到周圍去,  ...
1080/24P 發表於 2011-4-21 11:59

絕對同意,呢隻西部真好玩過城巿版,因為全街沒有一個安全感的地方比你去休息,唔係喪屍就係野生動物,有時救人救得慢咗一步,平民即變喪屍反口咬你,呢隻真玩得咁開心的,不過師兄下次比人偷咗隻馬時,唔洗追的,你吹吹口哨隻馬會自動返來你到的...
好彩我取到隻火馬,唔怕比人偷,因為火馬撞一撞喪屍時,隻喪屍即著火,慢慢咁燒死...

星級玩家

回復 37# DVD迷

又真的幾過癮
搞到我都想買番隻game玩一玩

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

回復  DVD迷

又真的幾過癮
搞到我都想買番隻game玩一玩
馬沙 發表於 2011-4-21 14:51

如果師兄有舊碟可以下載就ok了,如果冇舊碟,直接買喪版本ok了...

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

絕對同意,呢隻西部真好玩過城巿版,因為全街沒有一個安全感的地方比你去休息,唔係喪屍就係野生動物, ...
DVD迷 發表於 2011-4-21 13:13

我玩緊原故事, 仲未玩喪屍版, 我想問我下載左隻戰馬, 係game點先用到呢?