設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

唔講真係唔知PCCW送IPAD

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
家裏的家居電話合約已過
收到pccw的sales來電
cs:小姐呀..你xxxxxxxx的電話合約過左期啦喎...如果你繼續用我地服務,110元,簽24個月合約...我地會送一部ipad比你...放心喎..我地會派速遞員送去你屋企,唔洗你去那的

我:係??...ipad幾來架?

cs:黑色果部囉

我:o甘o者係1??還是2?

cs:係電腦來的..係屋企用的...黑色...可打電話

我:ipad喎????

cs:係呀..ipad....

我:咪住...你串ipad比我聽下

cs: eye tab

我:小姐...你小心你的發音...你果部叫 eye tab....tab同pad唔同
同埋你的引導方法一路係誤導消費者...我可告你詐騙架???

cs姐姐立刻cut我線!!!~~~

我再上pccw的網站...果部野叫..."eye多媒體"....別無它名...根本無一個名叫eye tab...或任何發到近似ipad音的野

各位....小心

評分

參與人數 6威望 +34 收起 理由
jt24 + 10 好詳盡,Thanks!
ricoy288 + 6 good sharing
waicsl + 5 thanks for sharing info
yoes + 5
raymond430 + 5 thx sharing
chairjessica + 3 勁...佢咁都得...

查看全部評分

黃金玩家

家裏的家居電話合約已過
收到pccw的sales來電
cs:小姐呀..你xxxxxxxx的電話合約過左期啦喎...如果你繼續用 ...
kcandy0000 發表於 2011-4-1 01:48

好一部"眼TAB"........
多謝提醒~
但盼雨來,君留在此。
-重金屬同學會-

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

嘩.....咁都得.....真係要小心

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔係呀馬?重要cut你線?port 佢啦!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

原來呢度真係又師姐

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

咁仆街!

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

聽落幾好笑,但諗清楚又覺得嗰位pccw嘅cs好狗.
己所不欲,勿施於人.

鉑金玩家

ddd

76 榮譽VIP勲章

eye tab 哈哈

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

有心呃人的話, 應該唔會主動描述 "可打電話", 亦唔會串 "eye tab" 俾人聽
我估佢係新入職, 乜都唔識, 用自己有限既知識嚟 sell; 一聽到你話詐騙, 唔識 handle, 情急之下 cut 線

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好一部 eyetab!!
c姐真醒目
上個月都收過lee個promo, 當時重講緊"eye多媒體", 咁快就變"eyetab", 可能都係d sales為咗開多d單諗嘅古惑招....