設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] 盜墓者羅拉三部曲入手...^_^"(p2.有遊戲圖片睇)

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

玩到打恐龍幾過癮... (真想玩)
但睇到呢個四四方方格仔畫面真有d想死..........  ...
DVD迷 發表於 2011-3-27 20:49

迷兄甘講............即係唔係 PS1 REMAKE la............. ! 可惜 , 可惜 ! N年之前d畫面係甘ga bo............當然依家要玩慣睇慣HD嘅我地落番去.......緊係唔掂la ! 我最近攞番隻 PS2 三國無雙3 出黎...........都頂唔順D畫面   ! 不過睇到呢隻3合1甘抵..............都會買 !

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

迷兄應該清楚d..............PS1第一集有 , 第二集玩城市............興趣冇晒 !
Maldini 發表於 2011-3-27 23:18

果隻周年版咪有恐龍囉~

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

迷兄甘講............即係唔係 PS1 REMAKE la............. ! 可惜 , 可惜 ! N年之前d畫面係甘ga bo..... ...
Maldini 發表於 2011-3-27 23:26

哩隻game其實有誤導...其實哩三集都唔係REMAKE,本身都係HD GAME,只係翻出三合一而已....

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我未玩過, 買左依家玩緊, 抵玩!
冥王, 我等你!!

星級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ok喎

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

迷兄甘講............即係唔係 PS1 REMAKE la............. ! 可惜 , 可惜 ! N年之前d畫面係甘ga bo..... ...
Maldini 發表於 2011-3-27 23:26

咁你又唔洗講到咁失望,因為我未玩過,可以當新遊戲咁玩,畫面好靚,實足似新遊戲都得,加上呢隻羅拉遊戲好好玩,只係冇咗打恐龍姐,但有老虎和其他動物打,一邊玩一邊估估謎語,如何找到出口和入口,我好鍾意多去用腦袋去玩,幫助腦部冇咁易退化,加上玩法好新鮮,好過癮,玩玩下終於愛上羅拉這個作品.
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

迷兄 !  ! 小弟N年前(當時未出PS2,3),當時玩隻 TOMB RADIER 1 PS1版..................好正............. ...
Maldini 發表於 2011-3-27 14:35

師兄,小弟剛剛試玩呢集 [[LARA CROFT TOMB RAIDER ANNIVERSARY]] 有得打恐龍和,如果我冇估錯,呢集正是師兄你所講的第一集了...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

鉑金玩家

師兄,小弟剛剛試玩呢集 [[LARA CROFT TOMB RAIDER ANNIVERSARY]] 有得打恐龍和,如果我冇估錯,呢集正 ...
DVD迷 發表於 2011-3-29 00:25

迷兄 ! 睇睇下面呢幕..................8:30開始................呢幕好深刻...............初初諗住只係打獅子,猛獸呢D.................點知黎到呢關獅身人面..............殺出隻木乃伊.................射幾多槍先死ar ! ha ha ! 不過出糧都會買呢隻3合1 黎玩吓 !

鉑金玩家

師兄,小弟剛剛試玩呢集 [[LARA CROFT TOMB RAIDER ANNIVERSARY]] 有得打恐龍和,如果我冇估錯,呢集正 ...
DVD迷 發表於 2011-3-29 00:25

甘就好了.................出糧日買黎重溫 !

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

迷兄 ! 睇睇下面呢幕..................8:30開始................呢幕好深刻...............初初諗住只係 ...
Maldini 發表於 2011-3-29 01:00

唔該晒師兄,睇到幾過癮播,但講到畫面真差到不得了,單睇女主角,真一d都唔似女性,d動作好鬼似成蟲就真...
不過連女主角個樣貌都正似木乃伊...
真估不到高清重製版靚好多,好似全新一集一樣...